Educatoarea venea beată la grădiniţă!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A avut o mulţime de reclamaţii şi abateri, în ultimii ani, însă nu a fost niciodată sancţionată! Motivul este unul hilar: nu au fost dovezi că educatoarea, care predă de aproape 20 de ani la o grădiniţă din Rădăuţi, venea la serviciu sub influenţa băuturilor alcoolice.

Liliana Olinici este educatoare la grupa mică de la Grădiniţa „Micul Prinţ" din municipiul Rădăuţi şi ar trebui să supravegheze zilnic aproape 30 de copii. În ultima vreme însă, părinţii micuţilor refuză să-i mai lase pe mâna femeii.

Aceştia spun că doamna educatoare vine beată la grădiniţă şi că le pune în pericol copiii. Chiar şi directoarea grădiniţei, Agapia Cotor spune că a suprins-o „mirosind a alcool şi clătinându-se".

„Dumneaei a refuzat testarea cu alcooltestul sau recoltarea de probe biologice. Am încercat, dar a refuzat. Fără probe, nu se poate dispune sancţionarea disciplinară a educatoarei", a precizat Agapia Cotor, pentru monitorulsv.ro.

Revoltaţi, peste 20 de părinţi au depus reclamaţii la conducerea grădiniţei şi aşteaptă ca plângerile lor să ajungă şi la Inspectoratul Şcolar Judeţean, care să ia măsurile de rigoare: „Eu personal, anul trecut, am văzut-o băută. Nu putea vorbi, abia se ţinea pe picioare.

Cei de la grădiniţă au văzut-o în acea stare de mai multe ori. Copiii sunt în pericol, pentru că ea nu poate să-i supravegheze", a spus Mircea Sfirnaciuc, preşedintele comitetului de părinţi. Liliana Olinici a mai fost cercetată de comisia de disciplină a grădiniţei, în urma plângerilor părinţilor, însă nu a fost sancţionată.

Acum, educatoarea a intrat în concediu medical şi s-a internat în spital. Între timp, o comisie de disciplină a deschis, totuşi, o anchetă în acest caz.

"Mirosea a alcool şi se clătina. Era sesizabil de către oricine"

simeon stalpnicul png

Agapia Cotor,directoarea grădiniţei

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net