Educatoare, filmată în timp ce-i bătea cu bestialitate pe copii! Ce scuză halucinantă a oferit

Ultima actualizare:

    Una din mămici a filmat-o pe educatoare bătând copiiiFoto: captură video
Una din mămici a filmat-o pe educatoare bătând copiiiFoto: captură video

Mihaela Ciornea, o educatoare care predă la o grădiniță din satul Poiana, comuna Vrîncioaia, județul Vrancea, a fost filmată, în timp ce îi lovea pe cei mai mici și țipa la ei. Scenele au fost înregistrate cu telefonul mobil, de o mămică, iar ulterior au fost publicate pe Youtube.

Iuliana Miron, cea care a filmat incidentul, a declarat, pentru Monitorul de Vrancea, că i-a cerut educatoarei permisiunea de a asista la ore, ocazie cu care a filmat, cu telefonul său mobil, cum îi agresa verbal şi fizic pe copii.

„Anul trecut a mai existat o reclamaţie, iar de la ISJ ni s-a spus că trebuie filmare. Eu am asistat la oră şi, cu mine de faţă, ea maltrata copiii (...) Nu l-a bătut pe copilul meu, ci pe alţi copii, dar să ştiţi că şi al meu copil este traumatizat de faptul că iau bătaie colegii (...) Are coşmaruri noaptea (...) Eu am anunţat Protecţia Copilului (n.r –vineri) şi urmează să vină pentru a face verificări. Am făcut reclamaţie şi la Inspectoratul Şcolar”, a explicat mama fetiței, potrivit Mediafax.

„Dacă te mai ridici, iei bătaie”

„Dacă te mai ridici, iei bătaie. Te dezbrac. Poate să mă ia poliţia, în secunda doi. Te dezbraci şi te trimit acasă". Acestea sunt cuvintele adresate de educatoare.

Educatoarea Mihaela Ciornea a recunoscut că a lovit copiii, motivând că și-a „ieșit din fire”.

„Este foarte adevărat, dar eu mă gândesc că ar fi mai bine dacă v-aţi deplasa la faţa locului luni, vor fi şi părinţii, şi copiii. Putem vorbi altfel, în cunoştinţă de cauză. Doamna care a filmat, a filmat doar momentul (n.r - bătaia), dar trebuia să filmeze şi momentele precedente. Sunt dedesubturi. Ştiu cu cine am de-a face şi am recunoscut greşelile şi ieşirile, pot să le justific. Este singurul copil care a fost aşa. Dacă sunt vinovată, sunt vinovată. Îmi asum responsabilitatea pentru ceea ce am făcut. Dar mă bazez pe prezumţia de nevinovăţie...mi-am ieşit din fire”, a declarat Mihaela Ciornea, pentru Monitorul de Vrancea.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net