Editorul Pro Tv rănit în Colectiv se întoarce acasă

Ultima actualizare:

    După tragedia de la Colectiv, mai primim şi veşti bune în ceea ce-i priveşte pe răniţiFOTO: David Muntean
După tragedia de la Colectiv, mai primim şi veşti bune în ceea ce-i priveşte pe răniţiFOTO: David Muntean

Nu va uita niciodată seara de 30 octombrie din clubul "Colectiv", însă nici eforturile medicilor din Israel care l-au ajutat practic să se nască a două oară. Cristian Matei, editorul site-ului ştirile Pro Tv, a scăpat din infern şi este gata să se întoarcă acasă. Bandajat la cap şi la braţe, tânărul a găsit putere să zâmbească la gândul că în curând îşi va strânge din nou cei doi copii la piept.

O luptă incredibilă a dus Cristian Matei (40 de ani) pentru viaţă. Motivat de soţie şi întărit de rugăciunile celor dragi, editorul Pro Tv a reuşit să scape cu bine din tragedia de la "Colectiv" care a îndoliat 63 de familii. Înfăşurat în bandaje, Mumu a început recuperarea, merge singur, ba chiar îşi mişcă bine degetele şi reuşeşte să scrie la laptop. Iniţial, Cristian Matei a fost internat la Spitalul Bagdasar Arseni, însă după două săptămâni, a fost transferat la o clinică din Israel. Aici, a fost şansa lui la o nouă viaţă. A fost operat de două ori şi face fizioterapie în fiecare zi. Va mai face exerciţii pentru că recuperarea este de lungă durată, însă cel mai important este că a scăpat. Şi o ştie şi el.    "Nu trebuie să uităm niciodată ce s-a întâmplat la «Colectiv» pe 30 oct. 2015. M-am născut a doua oară cu ajutorul medicilor de la spitalul Sheba din Israel, dupa ce am avut 50 la sută şanse de viaţă şi am stat în comă. Norocul meu se numeşte Oana (n.r. soţia lui), fără care nu ştiu dacă aş fi reuşit, dar şi ProTV-ul, care m-a ajutat enorm imediat după tragedie. Eu cel puţin nu o să uit", a scris Cristian Matei pe contul de socializare.

Tânărul a ataşat mai multe fotografii în care le arată prietenilor că se simte bine şi face progrese uimitoare. El va reveni curând acasă, unde îl aşteaptă cei doi copii. Editorul este căsătorit cu Oana Matei, jurnalistă la Antena 3.

La aceeaşi clinică unde a fost tratat Mumu a primit îngrijiri medicale şi fotograful Cătălin Ilniţchi. Buzoianul de 30 de ani se afla lângă scenă, făcea poze, în momentul în care flăcările au cuprins clubul “Colectiv”. El ajunsese în ultimul moment la concertul trupei “Goodbye to Gravity”, după ce fusese anunţat de un coleg că nu poate veni şi l-a rugat să-i ţină locul. Acum, Cătălin este bine şi se pare că s-a întors la vechea lui pasiune. Din imaginile din clinică, tânărul este gata să facă iar poze, căci stă pregătit cu camera foto în braţe.  

29 de răniţi se luptă încă pentru viaţa lor

La 30 octombrie, un incendiu puternic a izbucnit în clubul Colectiv din Capitală în jurul orelor 22.20. Buretele care a fost folosit la izolarea fonică a clubului s-a aprins de la una din artificiile folosite de organizatorii evenimentului de lansare a celui mai recent album al trupei Goodbye to Gravity. Focul s-a întins în câteva secunde, iar cei aproape 500 de spectatori au fost prinși ca într-o capcană. Clubul avea o singură ușă de acces liberă, celalaltă ieșire fiind blocată cu un perete de boxe. 27 de morți a fost iniţial bilanțul tragediei, însă numărul victimelor a crescut la 63 de persoane. 29 de victime ale incendiului sunt încă internate, dintre care o persoană se află în stare critică. În spitalele din Bucureşti, medicii tratează zece victime ale incendiului din 30 octombrie, dintre care un pacient se află în stare foarte gravă, a anunţat marţi Ministerul Sănătăţii. 39 de persoane au fost transferate în spitale din străinătate. În clinicile din afară sunt internaţi 19 răniţi în stare stabilă, dintre care un cetăţean german. Numărul persoanelor decedate în incendiul din Club Colectiv a ajuns la 63, după ce încă un tânăr de 30 de ani a încetat din viaţă recent într-un spital din Marea Britanie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net