Ecaterina Andronescu, audiată la DNA în dosarul Microsoft

ecaterina_andronescu.jpg

ecaterina andronescu ministru educatie acuzatii microsoft dosar
Ecaterina Andronescu este acuzată pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influenţă şi spălare de bani

Fostul ministru al Educației a ajuns joi dimineaţă la sediul DNA. Ecaterina Andronescu este audiată de procurorii anticorupţie în dosarul Microsoft.

În urmă cu opt zile, Ecaterina Andronescu și Șerban Mihăilescu au rămas fără imunitate parlamentară și pot fi cercetați în dosarul Microsoft, informează digi24.ro.

Şerban Mihăilescu, fost ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la abuz în serviciu, trafic de influenţă, spălare de bani, în timp ce Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educaţiei, este acuzată, de abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influenţă și spălare de bani.

 

 

 

Loading...

Citește și

  • ecaterina andronescu serban mihailescu dna

    Senatul a votat, astăzi, 19 noiembrie, începerea urmării penale a Ecaterinei Andronescu şi a lui Şerban Mihăilescu.

  • Tsunami în lumea politică din România! De la o zi la alta, creşte lista cu cei suspectaţi că s-au mânjit acceptând sau chiar cerând mită pentru a oferi contracte cu statul. Nu mai e vorba de un partid sau altul, de un minister anume. Miniştri, premieri, oameni de afaceri “respectaţi” sunt în vizorul procurorilor anticorupţie. Dosarul “Microsoft” ar putea duce la decapitarea caracatiţei corupţiei.

  • remus truica domeniu

    Mai mulţi miliardari s-au trezit joi dimineaţă cu procurorii la uşă. Remus Truică, Dorin Cocoş, Nicolae Dumitru ”Niro”, Dinu Pescariu au fost nevoiţi să deschidă porţile vilelor şi sediilor pentru a permite ridicarea de posibile dovezi de vinovăţie în dosarul Microsoft.