Ea trăieşte cu ficatul fetei ucise de iubitul poliţist

Ultima actualizare:
Mirela Popa  a aşteptat de  9 ani un ficat
Mirela Popa a aşteptat de 9 ani un ficat

E internată la Spitalul Fundeni şi simte din nou că trăieşte, după nouă ani de agonie. E fericită, dar tristă, în acelaşi timp, pentru că speranţa i-a fost redată de o tragedie. Mirela Popa este bolnava căreia, marţi, medicii i-au transplantat ficatul tinerei ucise de iubitul poliţist.

Văzuse la televizor drama Alexandrei Pârşa, tânăra din Dâmboviţa, care, duminică, a fost împuşcată în cap de iubitul poliţist. Ştirea a îngrozit-o, aşa cum ne-a îngrozit pe toţi. Nici prin gând nu i-a trecut, însă, că Alexandra îi va salva viaţa.

"Era o frumuseţe de fată. Am văzut-o înainte să ştiu că ficatul ei o să ajungă la mine. Îmi pare foarte rău pentru ea. Eu încerc să o duc în mine şi să-i fie bine", a declarat Mirela Popa, potrivit rtv.net.

Luni seara, Alexandra s-a stins. Părinţii, răpuşi de durere, au avut, totuşi, puterea să accepte donarea organelor. Medicii de la Spitalul Fundeni au prelevat ficatul şi rinichii şi imediat au fost contactaţi bolnavii care au fost compatibili.

†Alexandra Pârşă a fost împuşcată, duminică, de iubitul ei poliţist


    Mirela Popa  a aşteptat de  9 ani un ficat
Mirela Popa a aşteptat de 9 ani un ficat

Mirela Popa este cea care a primit ficatul. Se afla pe lista de aşteptare de nouă ani, suferind de insuficienţă hepatică, şi, deja, începea să-şi piardă speranţa, mai ales că, anul acesta era unul decisiv.

"Am primit vestea că i-au găsit ficat, chiar de Buna Vestire. Asta înseamnă ceva. Dar nu pot să nu mă gândesc la părintele Ale­x­­­­andrei, care a făcut acest gest imens. Uite aşa fata lui trăieşte prin soţia mea", a spus soţul Mirelei, Brăduţ Popa. De alt­fel, el este cel care, în urmă cu ceva timp, a renunţat la unul dintre rinichi pentru soţia sa, salvând-o de la moarte. "Ea se gândeşte la mine, eu mă gândesc la ea. Am luptat fiecare unul pentru celălalt", a mai spus bărbatul.

Elena Pârşa a fost împuşcată în noaptea de dumincă spre luni, de iubitul ei, poliţist la secţia din localitatea I.L. Caragiale, judeţul Dâmboviţa. După atac, poliţistul s-a sinucis, folosind acelaşi pistol, mai exact arma din dotare. Cei doi au fost găsiţi în maşina parcată aproape de locuinţa bărbatului, cu cheile în contact şi motorul pornit.

simeon stalpnicul png

Poliţistul Marius Cârstea (31 de ani) a murit pe loc, dar Elena încă respira la sosirea ajutoarelor. Se pare că cei doi aveau numeroase discuţii din cauza faptului că mama tânărului nu era de acord cu relaţia lor, pe motiv că Elena era de etnie romă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net