Ea nu trebuia să fie în Colectiv! Mama a 5 copii a murit în incendiu

Ultima actualizare:

    La locul tragediei, oamenii au aprins mii de lumânăriFoto: Arhiva personală
La locul tragediei, oamenii au aprins mii de lumânăriFoto: Arhiva personală

Tragedia de vineri noapte (30 octombrie) scoate la iveală poveștile cutremurătoare ale victimelor care au pierit în incendiul produs în Club Colectiv. Autoritățile nu au reușit să indentifice încă toate victimele. Familiile acestora au fost chemate sâmbătă (31 octombrie) la Institutul de Medicină Legală (IML). O femeie de serviciu, în vârstă de 38 de ani, care s-a dus la club în locul unei colege se află printre cei 27 de morți.

Era mama a cinci copii, toți minori. Femeia se ocupa de curățenie, dar nu era tura ei în acea seară fatidică. S-a dus în locul unei colege care a sunat-o să îi spună că se simte rău, potrivit digi24.

Muncea „la negru” pentru copii

O apropiată a femeii a dezvăluit ce sacrificii făcea victima pentru cei cinci copii ai săi
O apropiată a femeii a dezvăluit ce sacrificii făcea victima pentru cei cinci copii ai săi

Familia ei susține că muncea „la negru” pentru că patronii nu voiau să o angajeze cu contract de muncă. Potrivit acelorași surse, femeia de serviciu primea 100 de lei pe zi. Era văduvă și avea în grijă cinci copii mici, dar și de tată ei care este paralizat la pat.

„Erau mai multe fete pe care le trimitea cu rândul. Şi ea se număra printre ele. În acea zi nu trebuia să fie ea. Colega ei a sunat-o şi i-a spus: te rog frumos, poţi să îmi faci în loc, că eu mă simt foarte rău? Şi atunci ea a mers. A preferat pentru un milion să meargă acolo pentru că este prea amărâtă. Vă daţi seama: soţul decedat, o mamă decedată, un tată paralizat la pat şi cinci copii. Avea 38 de ani. Şi copiii minori toţi. Cei mai mici sunt în vârstă de 11 ani, gemeni”, a povestit o apropiată a victimei, în fața IML.

Vineri noapte (30 octombrie), incendiul produs în Club Colectiv a ucis 27 de oameni și a rănit alți 184. La ora actuală, 146 de persoane au rămas internate în spitalele bucureștene, unele dintre ele fiind grav rănite. România este în doliu național timp de trei zile, începând cu sâmbătă (31 octombrie).

Imagini de la locul tragediei

image
image
image
image
image
image
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net