EA a fost ameninţată că rămâne fără gaz dacă nu face sex cu angajatul EON Gaz!

Citeste tot despre: 

Societatea EON Gaz Târgu Mureş a primit o sesizare mai puţin obişnuită din partea unei femei din satul Gura Arieşului, judeţul Alba. Clienta a reclamat faptul că angajatul care citeşte contorul sau verifică instalaţia, pe care îl numeşte „armăsar nepotolit sexual", îi propune „să facă sex cu el" pe bani.

„De câte ori vine la citit la contor sau la verificări de gaze, îmi propune să fac sex cu el. Dar numai în timpul dimineţii, în timpul orelor de program, pentru a nu avea probleme acasă. Îmi spune că mă duce cu maşina unde vreau eu, că îmi dă bani sau euro pentru o partidă de amor", susţine Liana Colcer în sesizarea transmisă conducerii EON Gaz Târgu Mureş, în iulie 2012.

Angajatul a negat toate acuzaţiile


Bărbatul i-ar fi spus că alte femei au fost de acord şi că dacă ea îl mai refuză îi închide gazul. „Victima" angajatului de la societatea distribuitoare de gaze naturale i-a povestit soacrei sale prin ce trece. Urmarea a fost că soţul a bătut-o de mai multe ori pe femeie, care se consideră nevinovată.

Aceasta este plângerea pe care femeia a depus-o în urmă cu trei săptămâni


„Soţul meu m-a bătut de multe ori pe nedrept din cauza asta. Acum chiar vrea să bage divorţ din cauza acestui individ", mai susţine femeia în plângere.

Clienta solicită directorului EON Gaz să ia măsuri împotriva angajatului. „Vă rog să luaţi măsuri disciplinare împotriva acestui armăsar nepotolit sexual. Daţi-i de lucru să nu mai umble în timpul orelor de serviciu după femei. Destramă familii şi rămân copii pe drumuri", afirmă femeia din Gura Arieşului.

Liana Colcer a refuzat să comenteze plângerea pe care a semnat-o. S-a mărginit să spună doar că „totul s-a rezolvat". La rândul lor, reprezentanţii Eon Gaz susţin că au investigat sesizarea şi că acuzaţiile aduse angajatului sunt nefondate.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1