Ea e femeia „ucisă” de Casa de Pensii! Şocant, dar incredibil de adevărat!

Ultima actualizare:

O pensionară din Galaţi a trecut prin emoţii cumplite când luni la rând nu a mai primit pensia acasă. Emoţia s-a transformat în groază când femeia a aflat că în evidenţele Casei de Pensii figurează drept decedată. Cum s-a ajuns aici şi cine a descâlcit iţele birocratice aflaţi în cele ce urmează.

Ştefana Macovei (65 de ani) a fost pusă la grea încercare anul trecut. Mai întâi i-a murit mama, dramă care a afectat-o enorm. Însă, cum o nenorocire nu vine niciodată singură, femeia avea să afle, cu stupoare, că şi ea a fost trecută în lumea celor drepţi în evidenţele Casei de Pensii. Totul a fost posibil din cauza unei erori a factorului poştal, care a scris pe cuponul de pensie menţiunea „decedată”.

Vie şi nevătămată, Ştefana Macovei a înţeles că ceva nu era în regulă după ce pensia nu i-a mai fost adusă acasă. „Toată lumea greşeşte. Dar a trecut o lună, au trecut două, pensia nu venea”, spune femeia.

Luni la rând pensionara a făcut nenumărate drumuri la instituţia responsabilă cu plata drepturilor sale pentru a-şi ridica cei 360 de lei pe care trebuie să-i primească lunar. Disperată, ea a cerut ajutorul echipei „Revendicarea”, de la Prima TV, pentru a-i face dreptate. Impresionat de cazul femeii, Mihai Ursu, realizatorul emisiunii, s-a implicat pentru descâlcirea iţelor acestei poveşti cutremurătoare.

La Casa de Pensii Galaţi a aflat că de vină e ba poştaşul, ba sistemul informatic. De fapt, nimeni, căci deşi vie şi sănătoasă, Ştefana Macovei a rămas tot „decedată”. În urma presiunilor echipei „Revendicarea”, reprezentanţii Casei au cerut scuze femeii şi i-au promis că vor îndrepta greşeala.

Urmăreşte „Revendicarea", azi, la ora 20.30, pe Prima TV

Aflaţi mai multe detalii despre păţania pensionarei din Galaţi la prima ediţie a emisiunii „Revendicarea”, de la Prima TV, azi, începând cu ora 20.30. Realizatorul Mihai Ursu vă spune cum a trăit Ştefana Macovei aceste luni de groază şi cum au reuşit reprezentanţii Casei de Pensii să o „învie” pe femeia trecută, în acte, în lumea celor drepţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net