Ea e bomba sexy din Poliție. Cum a ajuns să arate așa

1.jpg

luiza ciuclea politista sexy frontiera
Luiza Ciuclea este favorita colegilor

Este frumoasă de pică, dar și muncește mult ca să aibă un corp de invidiat. Luiza Ciuclea are grijă la ce mănâncă, iar antrenamentele la sala de fitness sunt literă de lege pentru ea. Astfel că tânăra a devenit, în scurt timp, bomba sexy de la Poliția de Frontieră.

Are 26 de ani și de mai bine de doi ani îmbracă uniforma de polițist. Este agent în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi și s-a făcut imediat remarcată. Are un chip de păpușă, dar și un trup cu care face senzație.

2.jpg

luiza ciuclea politista sexy frontiera antrenament sala
Tânăra se antrenează aproape zilnic la sală
”Luiza Ciuclea este cea mai frumoasă polițistă din România. Nu există alta ca ea. Și ție ca femeie îți va plăcea când o vei vedea”, mi-a mărturisit, zâmbind, un coleg de-al ei. Și așa a fost! Când am dat peste pozele tinerei, chiar am fost impresionată. Nu-i găsești cusur.

La fel au gândit, probabil și șefii ei, care au decis în unanimitate că Luiza trebuie să fie imaginea instituției, astfel că i-au propus să pozeze în revista Poliției de Frontieră, dar și pe prima filă a calendarului 2017.

3.jpg

luiza ciuclea politista sexy frontiera antrenament sala
Posteriorul ei este extrem de tonifiat
”Face cardio, antrenamente de forță cu greutăți, plus regim, fără de care nu se poate. Alimentația este extrem de importantă”, ne-a explicat Mihai Tcaciuc, vicecampion mondial la culturism, care a antrenat-o pe Luiza câteva luni.

”Un antrenor adevărat îți arată drumul pe care trebuie să-l urmezi, iar datoria ta este să nu te abați de la acel drum”, a declarat Luiza, făcând referire la Mihai.

4.jpg

luiza ciuclea politista sexy frontiera antrenament sala
Luiza se antrenează cu greutăți mari
Polițista se pregătește intens să participe la un concurs de fitness, iar atunci când are ocazia se înscrie la crosurile organizate de Ministerul de Interne.

5.jpg

luiza ciuclea politista sexy frontiera antrenament sala
Polițista arată ca un adevărat manechin
În plus, de pe masa ei nu lipsesc pieptul de pui, somonul, ouăle, orezul, carnea de vită și legumele, iar fotografiile cu ea în sala de sport vorbesc de la sine.

7.jpg

alimente regim cumparaturi
Acestea sunt alimentele recomandate de antrenor pentru un trup de vis
”Sunt adesea întrebată în ce clasă sunt. Mă amuză și în același timp ar trebui să iau asta ca pe un compliment. Răspund prin a parafraza un sportiv și exemplu pentru mine: "du-te la sală!"”, a comentat Luiza pe pagina ei de Facebook.

Cea mai sexy polițistă din România este căsătorită tot cu un polițist de la Frontieră, câștigă 1.000 de lei pe lună și nu deține case, terenuri sau mașini.

6.jpg

mihai tacciuc campion culturism antrenor
Mihai Tcaciuc este cel care a antrenat-o pe Luiza
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1