Ea e asistenta care a bruscat nou-născutul din Târgoviște! Micuțul e abandonat de mamă

asistenta-targoviste-simona-nicoleta-p.png

simona nicoleta asistenta medicala targoviste
Simona Nicoleta P. lucra la Spitalul Județean Târgoviște de doi ani

Ce poveste dureroasă are copilașul de la Spitalul Județean din Târgoviște, bruscat de o asistentă medicală! Micuțul este grav bolnav, lucru care pare să nu-i fi păsat deloc Simonei Nicoleta P. Pentru felul în care s-a purtat cu bebelușul, individa a fost concediată și este și cercetată penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

Simona Nicoleta P., însărcinată și ea în patru luni, a fost filmată dintr-un alt salon de o mămică, în timp ce brusca un nou-născut pe care îl hrănea cu biberonul. Asistenta medicală de la Spitalul Județean din Târgoviște îl apuca pe bebeluș de mânuță și îl trântea pe masa de înfășat, probabil nefiind mulțumită de faptul că micuțul nu mânca. Filmulețul a fost publicat pe Facebook și, astfel, a ajuns și în atenția Poliției.

Femeia s-a purtat nemilos cu acel copilaș, știind, probabil, că nu are cine să-i ceară socoteală pentru acest lucru. Și asta, pentru că bebelușul a fost abandonat de mama sa la naștere, fiind grav bolnav, mai exact, paralizat.

asistenta-targoviste-bruscheaza-bebelus.jpg

simona nicoleta asistenta bebelus targoviste
Momentul în care asistenta hrănește bebelușul și îl agresează

Simona Nicoleta P. a fost concediată de Spitalul Judeţean din Târgovişte. Ea fusese încadatră pe perioadă determinată la Secţia de Pediatrie, în locul unei asistente medicale aflată în îngrijire – creştere copil. Ea lucra de doi ani în spital.

Cazul asistentei a intrat şi în atenţia ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea. Oficialul a spus că asistenta nu iubeşte oamenii şi că speră că astfel de scene nu mai au loc şi în alte spitale din România.

„E un copil abandonat, un copil cu grave probleme de sănătate. Eu cred că cine nu are vocaţie nu are ce căuta în sistemul sanitar. Trebuie să iubeşti oamenii, să ai empatie. Această persoană nu are empatie, nu iubeşte oamenii. Îmi este greu să mă exprim. E un comportament pe care categoric îl dezaprob şi nu aş mai vrea să îl văd în spitalele din România”, a declarat Sorina Pintea la o emisiune TV.

După ce a fost audiată de polițiști, asistenta a fost lăsată în libertate, dar este cercetată penal pentru rele tratamente aplicate minorului. Ea riscă până la 7 ani de închisoare.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1