E şofer pentru vedete în Anglia. Românul care-i plimbă la Londra pe Pacquiao şi pe Vialli

Ultima actualizare:

    Cristian Irimuş, împreună cu Manny Pacquiao, unul dintre cei mai talentaţi boxeri din istorieFoto: Arhivă personală
Cristian Irimuş, împreună cu Manny Pacquiao, unul dintre cei mai talentaţi boxeri din istorieFoto: Arhivă personală

A plecat acum patru ani din ţară ca să aibă parte de o nouă provocare, nu pentru că o ducea rău la Tăşnad (Satu Mare). După ce a spălat maşini şi a livrat pizza la Londra, românul lucrează acum pentru vedetele care solicită maşină cu şofer în metropolă. Cristian Irimuş (32 de ani) îşi petrece viaţa printre staruri şi câştigă bani frumoşi.

Ca agent de vânzări în Satu Mare, Cristian Irimuş avea un salariu peste medie, maşină de serviciu, telefon şi laptop. Până într-o bună zi, când a decis că îşi doreşte o altă viaţă. Zis şi făcut. „Mi-am dorit să văd lumea, aşa că am luat 2.000 de euro împrumut de la o bancă din România şi am plecat în Anglia”, îşi aminteşte Irimuş. La început, sătmăreanul a lucrat ca spălător auto, fiind plătit cu 4 euro pe oră. Apoi a livrat pizza, pentru un salariu un pic mai bun. După primul an petrecut în Anglia a reuşit să-şi achite şi creditul luat în România.

Între 10 şi 12 ore la volan

„În timp ce lucram la pizzerie, îmi aşteptam licenţa de «driver hire», adică şofer de închiriat, întrucât eram obişnuit să conduc mult. Mi-am luat licenţa şi acum sunt la dispoziţia celor care au nevoie să se deplaseze fără bătăi de cap. Consider totuşi că e doar un prim pas”, povesteşte, însufleţit, românul.Cristian Irimuş este şoferul vedetor care au nevoie de maşină cu şofer în Londra, pentru a se deplasa în diverse locuri, fie ieşiri publice, fie întâlniri private. El lucrează cinci zile pe săptămână şi stă la volan între 10 şi 12 ore, dar munca sa este plătită pe măsură. Irimuş câştigă aproximativ 800 de euro pe săptămână, adică 3.200 de euro pe lună.

"Starurile se comportă normal şi sunt sociabile"

Alături de Jamie Carragher, fost fundaş de fier la FC Liverpool
Alături de Jamie Carragher, fost fundaş de fier la FC Liverpool

“Vedetele sunt complet altfel decât cele de la noi. Diferenţa mare o reprezintă mentalitatea, nicidecum talentul. Se comportă normal şi sunt foarte sociabile”, zâmbeşte şoferul, care nu scapă nici un prilej de a se fotografia alături de staruri. El le-a deschis portiera maşinii unor personaje importante: boxerul filipinez Manny Pacquiao, foştii fotbalişti englezi Jamie Carragher (FC Liverpool) şi Rio Ferdinand (Manchester United) ori fostul jucător italian Gianluca Vialli (Chelsea). Irimuş a plimbat şi vedete din lumea muzicii: cântăreţii britanici Craig David, Sophie Ellis-Bextor, Chloe Jasmine (care a făcut furori la X-Factor în Marea Britanie) sau  managerul Louis Walsh (membru al juriului în acelaşi show TV).

Pe român nu-l bate deocamdată gândul să plece din Anglia. “Nu m-aş întoarce în ţară, din cauza birocraţiei şi a politicii tâmpite care o avem. Am soţia cu mine, îmi e foarte bine aici. Vreau să ajung în categoria înaltă a şoferilor de Rolls Royce sau de Bentley, unde salariile sunt de 8.000 de lire (n.r. – 9.000 de euro) pe lună”, încheie Irimuş.

Vezi mai multe imagini pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net