E OFICIAL! Vanghelie, despre relaţia cu Oana Niculescu-Mizil: «M-a atras structura ei»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După câteva luni de când sunt împreună, primarul Sectorului 5 din Capitală, Vanghelie Marian, a recunoscut că are o relaţie de amor cu Oana Niculescu-Mizil.

Marian Vanghelie a recunoscut marţi seară la «Un Show Păcătos» că se iubeşte cu Oana Mizil. Atât primarul, cât şi deputatul PSD sunt căsătoriţi.

«Da, e adevărat, nu am nimic de ascuns. M-a atras foarte mult structura ei, aşa ca om. De cât să spun, nu ştiu...! Nu sunt de acord că amestecăm viaţa privată în toate mizeriile jocurilor politice. Eu şi Oana suntem doi oameni liberi.

Eu de un an de zile m-am despărţit de soţia mea cu care am hotărât, totuşi, să creştem împreună copilul pe care îl avem, iar de câteva luni trăiesc o poveste de dragoste cu Oana Mizil. Amândoi ne ştim de câţiva ani. Nu vrem repezim lucrurile, ci să le lăsăm aşa cum le aşază Dumnezeu!», a declarat Vaghelie.

"Dar viaţa personală a lui Marian Vanghelie nu e atât de importantă faţă de ce se întâmplă în România în zilele acestea, faţă de oamenii care se află acum la Piaţa Universităţii", a mai spus edilul Sectorul 5 din Bucureşti.

Oana Niculescu-Mizil

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net