E oficial! Punctul de pensie crește cu 10% de la 1 iulie

Ultima actualizare:

    Punctul de pensie va crește cu 10% din 1 iulie, a anunțat ministrul de finanțe Eugen Teodorovici
Punctul de pensie va crește cu 10% din 1 iulie, a anunțat ministrul de finanțe Eugen Teodorovici

Premierul Viorica Dăncilă a confirmat că punctul de pensie va crește de la 1 iulie, cu 10%, iar ieri și ministrul de finanțe, Eugen Teodorovici, a dat asigurări în acest sens.

Pensiile se vor mări de la 1 iulie, după ce punctul de pensie va crește cu 10%,  susţine ministrul de finanţe, Eugen Teodorovici.

Întrebat, joi seară, la Antena 3, dacă va intra în vigoare de la 1 iulie majorarea pensiilor, Teorodovici a susţinut că se va realiza tot ce s-a prevăzut pentru acest an, impactul bugetar al măsurilor anunţate regăsindu-se în bugetul pe 2018.

”Absolut, se măresc pensiile de la 1 iulie. Pentru fiecare măsură pe care am avut-o pentru acest an impactul bugetar a fost prevăzut în buget. Tot ce s-a promis pentru acest an se va face”, a susţinut Teodorovici, la Antena 3. 

Legat de legea pensiilor, Teodorovici a spus că în septembrie aceasta va intra în dezbaterea Parlamentului. ”Impactul nu va fi unul mic, dar ce contează e că am promis în campania electorală. În septembrie, proiectul de lege a pensiilor intră în discuţie în Parlament şi ar trebui ca de la 1 ianuarie 2019 să intre în vigoare”, a declarat ministrul de finanțe.

Viorica Dăncilă: ”Vom creşte punctul de pensie de la 1.000, la 1.100 de lei”

“Avem în vedere creşteri de pensii începând cu 1 iulie anul acesta, astfel încât vom creşte punctul de pensie de la 1.000 la 1.100 de lei. E bătut în cuie. Vom creşte pensia minimă de la 520 de lei, la 740 de lei. Aşa cum am avut o programare a creşterii salariilor, avem o programare a creşterii pensiilor. Astfel, în 2019 punctul de pensie va ajungea la 1.265 de lei, iar în 2020 va ajunge la 1.775 de lei”, a afirmat premierul Viorica Dăncilă, la România TV.

image
image
image
image
image
image
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net