E oficial! Din toamnă, vor fi 43 programe de studii de master noi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Guvernul a aprobat domeniile și programele de studii universitare de masterat organizate de universități, precum și numărul maxim de studenți care pot fi școlarizați în anul universitar 2017-2018.

Cifra de şcolarizare aprobată pentru anul universitar 2016-2017 la învăţământul universitar de master este de 35.600 granturi de studii, care vor fi repartizate instituţiilor de învăţământ superior de stat.

Pentru următorul an universitar sunt stabilite 75 domenii de studii universitare de master cu 2.745 programe de studii în cadrul instituțiilor de învățământ superior de stat și 40 domenii de studii universitare de master cu 328 programe de studii în instituțiile de învățământ superior particulare acreditate, informează Ministerul Educației.

Au fost evaluate și acreditate 43 programe de studii de master noi, iar 88 de programe au fost modificate ca urmare a înființării noului domeniu de studii universitare de master Asistență socială.

Astfel, 39 de programe de studii universitare de master au fost mutate din domeniul Sociologie, în noul domeniu Asistență socială, în timp ce 49 de programe de studii universitare de master au rămas în domeniul Sociologie. Hotărârea include și 41 de programe de studii universitare de master intrate în lichidare la cererea universităților pentru că nu mai erau candidați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net