Duster 2018 iese din fabrică cu instalație GPL

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

E groasă treaba cu benzina, dacă am ajuns să echipăm cu GPL până și mașinile de teren. Și chiar din fabrică ies echipate cu instalații de gaz. Așa va fi și Duster ediția 2018.

Cea mai nouă mașină a celor de la Dacia, Duster II, urmează să primească o instalație GPL din fabrică. Este vorba de versiunea SCe 115 4x2, care va fi echipată cu o instalatie GPL Tomasetto 2018.

Modelul în cauză este cel cu motorul pe benzina de 1.6 litri de origine Nissan care echipează versiunea Dacia Duster SCe 115 4x2 2018. Potrivit autolatest.ro, noua mașină primește în premieră o instalație Tomasetto STAG cu butelie toroidală de 50 litri și o garanție reală de 3 ani fără limită de kilometri.

Prețul noului model nu a fost dezvăluit, însă francezii de la Renault au lăsat să se înțeleagă că noua Dacia Duster va fi comercializată în Hexagon la un preț care va depăși 20.000 de euro. Ar fi pentru prima dată în instoria mărcii când se depășește acest plafon. Potrivit capital.ro, preţul cu taxe pentru varianta de bază, Duster, a SUV-ului Dacia va fi de 11.990 de euro, sumă aferentă unui model 4X2 dotat cu propulsorul SCe 115 şi cutie de viteze manuală cu cinci trepte. Tot la nivelul de bază, dar dotat cu motorul diesel dCi 90 şi cu cutie în şase trepte, preţul începe de la 14.000 de euro.

Varianta de top, Prestige, alimentată cu benzină, cu TCe 125 şi cutie manuală în şase trepte, va costa, în Franţa, 17.750 de euro. Pentru dCi 110, cutie manuală cu şase trepte şi tracţiune integrală, preţul este de 20.850 de euro. Este pentru prima dată în istorie când preţul unui model Dacia depăşeşte plafonul de 20.000 de euro.

Pe piaţa franceză modelul produs la uzina din Mioveni va fi vândut în patru niveluri de echipare, Duster, Essentiel, Confort şi Prestige. Cei care îşi doresc un Duster cu cutie automată EDC în şase trepte, trebuie să „urce” până la nivelul Confort dotat cu motor diesel dCi 110 al cărui preţ începe de la 18.850 de euro. Tot cu cutie automată poate fi dotat şi un Duster cu nivelul de echipare Prestige, al cărui preţ este de 19.950 de euro.

Dotările variantei de bază, Duster, includ șase air-bag-uri, lumini de zi acţionate automat, limitator de viteză, sistem de direcţie electric, geamuri electrice în faţă, închidere centralizată, bare vopsite în culoarea caroseriei.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net