Durere fără margini după ce o fată de 20 de ani a murit într-un accident crunt: «Odihneşte-te în pace, înger frumos!»

9-1-5colafgdf.jpg

Gabriela Rîpan era pasionată de machiaj
Foto: Facebook / Gabriela Rîpan

Dramă pe şosea! Gabriela Rîpan, studentă la Universitatea “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, a murit într-un accident rutier provocat de prietenul ei, care s-ar fi urcat drogat la volan. Frumoasa tânără era fiica unui important om de afaceri din Suceava. Maşina de lux în care fata şi-a găsit sfârşitul fusese primită cadou de la părinţi, când împlinise 18 ani.

Lacrimi într-o familie din Suceava! O tânără a murit duminică noapte într-un accident de circulaţie provocat de prietenul ei. Poliţistii susţin că şoferul care conducea un bolid de lux, marca Mercedes, se afla sub influenţa drogurilor. Tragedia s-a produs pe drumul dintre Gilău şi Cluj Napoca, scrie adevarul.ro. Potrivit martorilor, băiatul gonea cu o vitează ameţitoare. În urma impactului, şoferul a fost rănit grav. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa fetei.

„În jurul orei 3.00, un conducător auto în vârstă de 19 ani din Floreşti, care se deplasa dinspre Gilău spre Cluj-Napoca, a efectuat o manevră de depăşire, a pierdut controlul autovehiculului, a derapat pe carosabilul acoperit cu mâzgă şi a ieşit în decor, lovind un stâlp metalic de informare de pe marginea DN 1, la km 490+600, pe sensul său de deplasare. Şoferul a fost rănit grav, iar pasagera, o tânară de 20 de ani, din Suceava, a decedat. Şoferul se afla sub influenţa substanţelor psihoactive”, anunţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Șoferului i-a fost amputat un picior

Bărbatul a fost salvat, după ce a fost preluat de o ambulanță, însă medicii au fost nevoiţi să-i amputeze un picior. Momentan, el este internat la Clinica Chirurgie 1 a Spitalului Judeţean Cluj, dar se află în continuare într-o stare foarte gravă, conform adevărul.ro.

Impactul a fost atât de puternic, încât partea din faţă a maşinii s-a rupt şi a zburat câţiva metri pe şosea. 

Gabriela Rîpan, studentă la Universitatea “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, primise maşina cadou din partea părinţilor săi, la majorat, şi l-a lăsat pe prietenul ei să conducă bolidul. Părinţii fetei sunt oameni de afaceri şi deţin firma Autotehnorom din Suceava. 

Pe contul personal de Facebook al tinerei curg mesajele de condoleanţe. „Drum lin, Gabi... condoleanţe familiei îndurerate”, a postat Tibi UltraMix. “Odihneşte-te în pace, înger frumos”, scrie Nely Tănasă-Casoni, iar Nicolettei Crăciun nu-i vine să creadă că prietena ei a murit: “Nu se poate, nu se poate!”.

Loading...