După “Ziua Izabellei” urmează „Revelion la Oache”. 11.000 de oameni anunţă că vor fi prezenţi

Ultima actualizare:

    Cei trei tineri care promit o petrecere pe cinste: "Revelion la Oache"
Cei trei tineri care promit o petrecere pe cinste: "Revelion la Oache"

O nouă idee trăsnită! Trei tineri din Craiova au anunţat pe Facebook, în urmă cu câteva zile, că vor organiza „Revelion la Oache“. Nebunia a început: 11.000 de oameni din toată ţara şi-au anunţat deja prezenţa la eveniment.

Olteni ambiţioşi! Eduard, Mihai şi Cristi sunt trei tineri din Craiova care şi-au propus să organizeze cel mai mare revelion din România într-un loc public. Zis şi făcut! Au anunţat pe Facebook că vor crea un astfel de eveniment şi, în doar câteva zile, nu mai puţin de 11.000 de oameni din toată ţara au anunţat că vor veni la Craiova în noaptea dintre ani.„Evenimentul nostru este diferit de «Ziua Izabellei», care era pentru o singură persoană, însă noi facem «Revelion la Oache» pentru tot poporul”, explică Mihai Lungu, unul dintre organizatori. “Tuturor ne este dor de majoratele de pe vremuri, aşa că vom face un majorat pentru toate vârstele. Intrarea este liberă, iar fiecare îşi aduce de acasă mâncare şi băutură. Vă garantez ca distracţia va fi pe cinste“, promite tânărul.


    Artificiile nu vor lipsi la Revelionul din Parcul Romanescu
Artificiile nu vor lipsi la Revelionul din Parcul Romanescu

Cine e Oache

Cei trei olteni au explicat şi de ce au numit aşa evenimentul care se anunţă o reuşită. Ei au dezvăluit că Oache este un personaj din Călăraşi, care a organizat petreceri tari în noaptea de Revelion. „Noi suntem convinşi că Oache o să-şi facă apariţia la eveniment. Este personajul principal, iar fără el nu se poate ţine această petrecere. O să invităm artişti mari. Vrem să organizăm marea petrecere în Parcul Nicolae Romanescu şi sperăm să avem susţinere de la Primăria Craiova. Este un eveniment care o să rămână cu siguranţă în istorie“, e convins Eduard Boată.

Organizatorii evenimentului „Revelion la Oache“ dezvăluie că le-au scris şi artiştilor de peste hotare. Primul pe lista de invitaţi speciuali la petrecere este cunoscutul Dr. Dre.

“Ziua Izabellei” a devenit viral în ianuarie 2015


    Izabella, eleva care a declanşat, fără să vrea, o nebunie pe Facebook
Izabella, eleva care a declanşat, fără să vrea, o nebunie pe Facebook

În urmă cu un an şi zece luni, Izabella, o puştoiacă din Constanţa, a profitat de faptul că era acasă împreună cu o colegă de şcoală, deschizându-şi o pagină de Facebook. Adolescenta nu ştia cum să-şi pună ziua de naştere şi, din greşeală, a creat un eveniment, la care a invitat toţi prietenii. Urmarea? Nimeni nu ştia cine este Izabella şi ce înseamnă “Ziua Izabellei”, dar aproape 100.000 de persoane au confirmat că vor ajunge la petrecerea anunţată într-o casă din zona Dacia, în Constanţa. 

 Câteva ore mai târziu, adolescenta şi o prietenă au postat un mesaj nou pe Facebook, dar asta nu a împiedicat şi mai multă lume să se alăture petrecerii. “Totul a pornit dintr-o greşeală. Iza a creat evenimentele, dar erau pur şi simplu zilelele noastre de naştere! Vă rugăm să ne scuzaţi ca v-am creat iluzii. Nu va fi nicio petrecere!”.

Plimbare cu avionul

Iza a devenit pentru câteva zile vedetă pe Internet, la tv şi la radio, mai ales după ce ziarul “Adevărul” a publicat povestea. Toată lumea voia să vină la Ziua Izabellei, aşa că echipa lui Cătălin Măruţă de la Pro TV a invitat-o în studio şi i-a promis o super-petrecere de ziua ei, pe 14 martie. 

De ziua de naştere a Izabellei, toate promisiunile făcute au dispărut însă, scria adevarul.ro în martie 2015. Doar reprezentanţii Aeroportului Tuzla din judeţul Constanţa s-au ţinut de cuvânt, astfel că Izabella a fost invitată să ia parte la un moment unic, un zbor cu un aparat uşor, de două locuri, deasupra litoralului românesc. Fata a acceptat fără să stea pe gânduri propunerea.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net