După atâta ploaie nu am crezut că mai iese soarele

CLIIMA20120603_0120_1.jpg

Gheorghe, David şi Alexandra şi-au petrecut ziua de ieri la scăldat. După două săptămâni de vreme rea, a fost o distracţie pe cinste
Citeste tot despre: 

Gata cu ploaia! După aproape o lună cu inundaţii şi vijelii, weekendul ce tocmai a trecut a fost numai bun pentru a-i scoate pe români din case. Şi pentru că soarele a strălucit pe cer, parcurile au fost pline, ştrandurile luate cu asalt şi grătarele încinse la maximum.

În Parcul „Lumea Copiilor" din sectorul 4 al Capitalei nu mai aveai loc să arunci un ac ieri la prânz, iar pe grătarele din locul special amenajat era bătaie.

Silviu şi Nelu au avut noroc, aşa că s-au pus pe fript mici şi băut bere.

Eugen, Cornelia şi Elena au preferat ştrandul, fiindcă e aproape de casa lor

CLIIMA20120603_0121_1.jpg

Eugen, Cornelia şi Elena au preferat ştrandul, fiindcă e aproape de casa lor

„Păi era şi păcat să stăm iar în casă, ne-am săturat. Acum a picat numai bine, pentru că avem liber de Rusalii şi mâine (n.r-azi), aşa că putem să petrecem fără probleme", ne-au explicat cei doi.

Ştrandul nu a atras prea mulţi muşterii în weekend. Tarifele extrem de avantajoase practicate în această perioadă pe litoralul Mării Negre i-au ţinut pe pasionaţi de bălăceală departe de locurile de îmbăiere din Capitală.

Parcurile au fost luate cu asalt de bucureşteni

CLIIMA20120603_0122_1.jpg

Parcurile au fost luate cu asalt de bucureşteni

Ieri, la ştrandul Dâmboviţa s-au bucurat de soare şi de prima baie doar cel mult o sută de bucureşteni.

„Apa e curată, nu sunt foarte mulţi la scăldat. Preţurile sunt bune, soare e, ne facem încălzirea pentru distracţia ce va urma la mare", ne-a spus ieri Gheorghe Trufan (23 de ani), care a ieşit cu prietenii la ştrand.

34 de grade, azi, în sudul ţării

Vreme deosebit de caldă, în această săptămână, până la limita de caniculă.

Meteorologii au prognozat pentru astăzi temperaturi între 24 şi 34 de grade, cu valorile cele mai mari în Lunca Dunării.

În jumătatea de nord a ţării, sunt condiţii pentru ploi în averse, dar sudul ţării va fi ca în plină vară.

Pe Litoral, cerul va fi mai mult senin, cu temperaturi în aer de 25 -26 de grade. După 6 iunie, probabilitatea să plouă este foarte mică.

15.000 de turişti pe Litoral

La Mamaia îşi petrec minivacanţa de Rusalii 15.000 turişti, care au avut noroc de vreme deosebit de frumoasă.

CLIIMA20120603_0123_1.jpg

15.000 de turişti pe Litoral

Temperatura a ajuns la aproape 30 de grade Celsius. La malul mării a suflat o briză foarte plăcută, cu miros de sare şi scoici.

Marea a fost rece şi liniştită, uşor ondulată. Vremea se menţine frumoasă în continuare, spre norocul amatorilor de stat la soare şi chiar al curajoşilor care au făcut baie în mare.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1