Duminică, Florentina Opriş te cheamă în parc. Îţi va dezvălui lucruri importante despre sănătatea ta

Ultima actualizare:

    Florentina Opriş te invită mâine în parc
Florentina Opriş te invită mâine în parc

Duminică, între orele 11.00 şi 16.00, în Parcul Herăstrău din Bucureşti, vedete, nutriţionişti şi medici oncologi te aşteaptă să te înveţe cum să previi cancerul de intestin gros.

Mâine se anunţă o zi frumoasă, numai bună de plimbare. Poţi „împuşca doi iepuri dintr-un foc" şi afla, în plimbarea ta, câteva lucruri valoroase. Florentina Opriş, prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă şi o vedetă" de la Prima TV, îţi dă întâlnire alături de alţi specialişti la intrarea Charles de Gaulle, unde vei primi informaţii despre alimentaţie, stilul de viaţă şi exerciţiile fizice recomandate.

„Studiile au arătat că mişcarea făcută constant poate preveni apariţia oricăror forme de cancer, cu atât mai mult a celor de colon. Dacă ai o muncă de birou trebuie să îţi formezi un obicei din a te ridica din oră în oră de pe scaun şi a te dezmorţi. Alimentaţia este şi ea importantă. E bine să fie bogată în fibre, pe care le iei din cereale integrale, fructe şi legume. Evită, în schimb, semipreparatele, fast-food-ul şi produsele de patiserie. Foetajele cu brânză sunt cele mai periculoase", atrage atenţia Florentina Opriş.

Mâine, mai poţi afla care sunt simptomele, metodele de prevenire şi cum se poate diagnostica din timp această boală, care a ajuns a doua printre cele mai răspândite forme de cancer.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net