Dulceaţă de ceapă sau ardei iute la Târgul de la Piaţa Amzei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ce ziceţi de o dulceaţă de ceapă? Bucureştenii care nu au mers la INDAGRA au dat o fugă la Târgul de Tradiţii, Bunătăţi şi Meşteşuguri deschis la Piaţa Amzei. Aici, au descoperit cele mai ciudate dulceţuri.

Borcănelele frumos ambalate conţineau dulceaţă de praz cu chimen, dulceaţă de varză de Bruxelles cu portocale, dulceaţă de ardei iute sau de ceapă roşie. Tot pentru cămara de iarnă puteaţi găsi castraveţi cu ananas şi susan, sau dovlecei cu stafide. "Toate sunt făcute în casă, după reţete speciale. În fiecare anotimp pregătim dulceţuri din fructele de sezon. Cea mai migăloasă e cea de ardei iude, pentru că pişcă foarte tare", ne-a declarat Ema Boghici, care prepară alături de mătuşa ei dulceţurile-unicat.

Un borcănel de 400 de grame costă 15 lei. Iubitorii de miere, au şi ei motive să treacă pe la târg. Miere de rapiţă, flori de luncă, salcâm sau brad sunt doar câteva din sortimentele pe care le puteţi găsi la taraba apicultorului Silviu Matei. Preţurile mierei variază între 10 şi 40 de lei. Târgul este deschis şi astăzi pâna la orele 18.00, iar intrarea este liberă.

Mierea de rapiţă, bună în caz de osteoporoză, dar şi pentru ficat, costă 25 de lei

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
image
image
image
image
image
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net