Dublu asasinat la Satu Mare: soț și soție, uciși de un fost pușcăriaș. Ce a făcut criminalul înainte să-i omoare

dublu_asasinat.jpg

Doi bătrâni au fost uciși în casa lor din Târșolț
Foto: adevarul.ro

O dublă crimă a cutremurat o localitatea din Satu Mare! Doi bătrâni și-au găsit sfârșitul în mâinile unui individ care a mai făcut închisoare pentru viol.

Un bărbat de 88 de ani şi soţia acestuia, de 76 de ani, au fost ucişi cu sălbăticie în casa lor din Târșloț. Mai mult, criminalul a și violat femeia înainte să o omoare. Suspectul a fost reţinut în scurt timp.

Criminalul a mai fost condamnat pentru viol 

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 42 de ani, tot din Târșloț. Acesta a fost văzut ultima dată la un bar de pe raza localităţii în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 00.00, în stare de ebrietate. De aici se presupune că s-a dus la casa victimelor, l-ar fi ucis pe bărbatul în vârstă de 88 de ani, ar fi violat-o pe femeia de 76 de ani, după care a ucis-o şi pe aceasta, scrie adevarul.ro.

Încă o suspiciune de viol     

Suspectul reţinut de poliţişti a mai fost condamnat pentru viol şi a stat după gratii în urmă cu câţiva ani. De asemenea, individul mai este suspectat într-un caz de viol petrecut în urmă cu o lună, victima fiind o femeie în vârstă de circa 70 de ani, cu care este rudă prin alianţă.

Citește și: 

Familie distrusă! Un bărbat din Jimbolia și-a ucis soția, apoi s-a spânzurat. Cine era în casă în momentul tragediei

Dublă crimă într-un bloc din Capitală. Un tânăr libian, aflat în sevraj, și-a ucis iubita și un vecin

 

Loading...
 
 

Citește și