Dronă capturată în timp ce parajuta droguri în Penitenciarul Mioveni!

drona_.jpg

drona droguri penitenciar mioveni politie
Cazul ar fi fost preluat de DIICOT
Foto: Arhiva Click!

Aproape ca-n filme! Deținuții și complicii lor din afara penitenciarului par să se inspire din producțiile de la Hollywood și să folosească noile tehnologii pentru a-și simplifica traiul din spatele gratiilor.

La începutul săptămânii trecute, pe data de 21 februarie, o dronă a fost surprinsă de către polițiști în timp ce zbura pe deasupra Penitenciarului Mioveni. Aceștia au observat că drona a parașutat un pachet în permietrul unității, potrivit sursata.ro. Polițiștii au ridicat pachetul, drona și l-au găsit pe cel care ghida aparatul de zbor utilizat. Reprezentanții Penitenciarului Mioveni, care au preluat dosarul, nu au dorit să dea nicio declarație pe această temă. Potrivit sursei citate, cazul a fost preluat ulterior de DIICOT, semn că este vorba de o rețea și că ar putea fi vorba și de droguri. 

Metoda este una aflată la început, în penitenciarele din România fiind pusă în practică de puţin timp. S-au mai semnalat cazuri similare la Botoşani şi Galaţi.

Loading...

Citește și

  • Premieră mondială! Lanţul de restaurante fast food Domino din Noua Zeelandă a început să livreze pizza cu drona. Astfel, clienţii acestuia au şansa unică de a primi comenzile în numai 10 minute.

  • Senzaţional! Compania Zero Zero Robotics din Beijing a inventat o dronă care are inclusă o cameră care fotografiază şi filmează.