Dramă în familia avocatului braşovean care ar fi comandat uciderea soţiei sale

Ultima actualizare:

Mama avocatului, Ema Teodorescu, a decedat la vârsta de 77 de ani. Femeia suferea de leucemie şi a pierdut lupta cu viaţa. Înmormântarea a avut loc miercuri, cu doar o zi înainte ca avocatul să aibă o nouă înfăţişare, în recurs, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Victor Teodorescu nu a putut să o conducă pe mama sa pe ultimul drum, întrucât legea nu-i permite, având în vedere că nu este condamnat definitiv în dosarul uciderii soţiei sale. La înmormântare a fost prezentă, în schimb, fiica sa, Oana Teodorescu.

Veştile nu au fost bune pentru Victor Teodorescu nici în sala de judecată. Avocata lui a propus noi probe în apărarea clientului său, însă instanţa va decide dacă le admite sau nu la termenul intermediar, fixat pe 16 august. Primul termen pe fond va avea loc doar în data de 13 septembrie.

Pe 27 februarie 2012, avocatul Victor Teodorescu a fost condamnat la 25 de ani pentru omor calificat sub forma instigării. Nu în ultimul rând, instanţa de fond l-a obligat pe Erwin Preşmereanu, cel care a comis crima, la plata unor daune morale în valoare de 50.000 de euro, din cele100.000 de euro, acordate de instanţă Oanei Teodorescu, fiica avocatului.

Instanţa i-a obligat pe Victor Teodorescu şi Erwin Preşmereanu la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat. Astfel, avocatul are de plătit 10.900 de lei, iar Erwin Preşemreanu 1 .050 de lei de lei.

Victor Teodorescu a fost judecat la Curtea de Apel Braşov pentru instigare la omor calificat, după ce procurorii au descoperit că avocatul ar fi plănuit, în scris, uciderea soţiei sale pentru a-i încasa banii din asigurarea de viaţă.

Deşi Victor Teodorescu şi-a susţinut mereu nevinovăţia, anchetatorii au găsit un bilet în care avocatul ar fi scris toţi paşii şi comportamentul pe care trebuie să-i urmeze criminalul, tânărul Erwin Preşmereanu, când va intra peste soţia lui. Biletul a fost expertizat de două ori, iar ambele concluzii au arătat că scrisul este al avocatului.

Violeta Teodorescu a fost ucisă în data de 29 martie 2011, în casa familiei din cartierul Noua. Erwin Preşmereanu s-a dus la locuinţa victimei şi s-a dat drept angajat de la Electrica. A intrat în casă sub pretextul că citeşte contorul care înregistrează consumul energiei electrice din locuinţă. Apoi, Preşmereanu a scos un levier şi a atacat-o pe Violeta Teodorescu. Femeia s-a apărat, dar tânărul a luat un cuţit din bucătărie şi a înjunghiat-o.

Legiştii au găsit pe trupul femeii 40 de de leziuni la nivelul capului şi gâtului. Erwin Preşmereanu a fost condamnat deja pentru crima comisă la 16 ani şi 8 luni închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net