Drama unei foste concurente «Românii au talent». Nu are bani să-și aducă în țară tatăl mort

Ultima actualizare:

    Doinița Ioniță a participat și la Românii au talentfoto: Facebook
Doinița Ioniță a participat și la Românii au talentfoto: Facebook

Doinița Ioniță (14 ani), finalistă la ”Next Star” și ”Românii au Talent”, trece prin momente cumplite. Tânăra are nevoie de ajutorul oamenilor pentru a-și aduce tatăl mort în țară după ce acesta a suferit un infarct pe un șantier de construcții din Franța.

Tatăl Doiniței Ioniță, copila din Râmnicu Sărat care face senzație cu vocea ei la concursurile de talente, a murit pe un șantier din Franța, iar familia nu are cu ce să-i aducă trupul neînsuflețit acasă. Gică Ioniță (49 de ani) a murit în timp ce lucra în construcții, la ridicarea unei case, în localitatea Nanterre-ville, de lângă Paris.

Buzoianul a făcut infarct după ce, pe o căldură năucitoare în care a depus efort peste limită, a băut un pahar de suc rece, scos de la frigider. Imediat, în următoarele 30 de minute, bărbatul a mai suferit unul și a murit în ambulanța care îl transporta la spital.

”Luni, pe la ora 13.00, a sunat acasă și ne-a întrebat dacă suntem bine, apoi ne-a zis să avem grijă cu căldura, de parcă a simțit ceva. Am înțeles cu după aceea a tras de o grindă de beton, iar la scurt timp proprietarul unde lucra i-a dat o cola rece, după care a căzut din picioare. Proprietaru a aruncat apă peste el, a sunat la ambulanță, dar nu -sa mai putut face nimic”, a spus Lucica Marcu, soția victimei, potrivit stiridebuzau.ro.

Tatăl a trei fete, Doinița fiind cea mai mică și singurul întreținător al familiei, Gigă Ioniță zace de patru zile în morga unui spital din Franța. Familia are nevoie de cel puțin 3000 de euro pentru a achita unei firme de pompe funebre aducerea în țară a sicriului.

”Am vorbit cu fiica cea mare care este cu ginerele meu acolo și fac toate formalitățile pentru a aduce sicriul acasă și am aflat că numai pentru firma de pompe funebre trebuie să achităm 2.850 de euro să-l aducă direct în poartă. La spital mai sunt niște costuri pentru resuscitare, autospie, pentru că luca la negru și nu avea asigurare de sănătate. Avem strânși doar jumătate din acești bani, pentru că ne-au ajutat oameni de bine din Franța”, a adăugat mama Doiniței Ioniță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net