Drama celui mai puternic copil din România. Tatăl lui este disperat să găsească o salvare

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Giuliano Stroe, sau micul Hercule, cum a fost supranumit cel mai puternic copil din România, trece printr-un necaz destul de mare. Băiatul ar putea fi obligat să renunțe la școală, pentru că microbuzul școlar cu care face naveta nu mai primește benzină din partea autorităților locale.

”De vreo două-trei săptămâni încoace, microbuzul școlar nu mai face tura cu copiii care termină la ora 13:00! L-am întrebat pe domnul director despre această problemă și mi s-a spus că nu sunt bani pentru a face cursa de la ora 13:00, așa că copiii trebuie să aștepte o oră! La școală, ca să ajungă acasă să mănânce, domnul director manâncă prânzul la ora 14:00 ? Nah.nah...nah. De fapt, microbuzul școlii ar trebui să facă la ora prânzului trei curse și anume una la 12:00 cu cei care au 4 ore, o cursă la ora 13:00 cu cei care au 5 ore și o cursă la ora 14:00 cu elevii care au 6 ore. Eh! Dragi cetățeni, stimată audiență, primăria comunei Icoana nu mai are bani pentru motorină!”, a scris Iulian Stroe, tatăl micului Hercule, pe Facebook. 

Giuliano Stroe a intrat în Cartea Recordurilor la vârsta de 5 ani, ca fiind cel mai puternic copil din lume, după ce a realizat un exercițiu extremd e dificil pentru vârsta lui. 

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net