Dragoș Pătraru, în scandal cu postul la care lucrează: „Cine tace consimte!”

Ultima actualizare:

    Dragoș Pătraru este în război cu Cosmin PrelipceanuFoto: TVR1
Dragoș Pătraru este în război cu Cosmin PrelipceanuFoto: TVR1

Cosmin Prelipceanu, redactorul șef de la Digi 24, îl ameninţă pe Dragoş Pătraru cu judecata. Asta după ce jurnalistul care are emisiunea pamfletară ”Starea Nației” la același post și-a împroșcat cu noroi colegii, pe care i-a acuzat că sunt acoperiți.

Subiectul acoperiţilor din presă este subiect de scandal la Digi 24, după ce Dragoş Pătraru, realizator la postul menţionat, a sugerat că sunt acoperiţi la postul Digi.

Ca răspuns, Cosmin Prelipceanu îi cere să prezinte lista acoperiţilor din Digi sau va răspunde în instanţă.

”E plin de infiltraţi în ţara asta, există o grămadă de oameni care colaborează şi altfel cu DNA-ul, iar sistemul se amestecă în presă este evident şi trebuie să scăpăm de acel sistem din media (…) Şi dacă tot suntem noi cu adevărul aici la Digi, dacă tot ne vorbesc scriitori, actori şi cântăreţi despre adevăr, poate că ar trebui să ne povestească despre asta şi foştii administrator RCS RDS. Că nu aşa se procedează în asemenea situaţii. Nu fugi, mă, de subiect. Îl ataci, îl pui pe masă, îl întorci pe toate părţile, cu specialişti, cu jurnalişti, cu toată lumea pentru că asta ar trebui să faci tu ca instituţie de presă,, că nu eşti în slujba lui Bendei sau a RCS RDS şi nu primeşti un salariu ca să taci (…) Mai este situaţia în care legitimaţia de jurnalist este doar o acoperire şi atunci, da, nu mai răspunzi în faţa publicului ci în faţa…”, a spus, în emisiunea pe care o are la postul Digi24, Dragoş Pătraru, care şi-a terminat intervenţia arătând spre nişte epoleţi imaginari. Acesta a lansat, luni seară, un atac dur şi la adresa fostulului administrator RCS RDS, Ioan Bendei, pentru că a intervenit din sediul DNA să ajute un angajat al Parchetului în legătură cu instalarea unor telefoane. Pătraru nu a iertat nici politica editorială a postului în legătură cu abordarea acestui subiect.

”Aşadar, despre subiectul pe care oamenii de la Digi 24 nu îl abordează. Pentru că frică, pentru că prostie, nu contează. E incredibilă asta. Apar unii cu nişte acuzaţii grave şi tu te faci că plouă. Urât e să fii slugă”, a mai spus jurnalistul din Prahova. P e blogul său, Pătraru nu a comentat nimic referitor la acest scandal, dar a scris cu litere de-o șchioapă ”Cine tace consminte”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Costel Corduneanu FB jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net