Dragoş Dolănescu şi «Click!», în ziarele din Costa Rica

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dragoş Dolănescu (42 ani) a ajuns de ceva vreme şi pe primele pagini din Costa Rica, ţara în care locuieşte. Fiul cel mic al lui Dolănescu a intrat în atenţia presei după ce a intrat în politică. A fondat un partid politic, apoi în februarie a câştigat un fotoliu de deputat, iar în luna mai a depus jurământul.

Într-un interviu acordat publicaţiei ”La Teja” din Costa Rica, el a povestit despre viaţa sa personală. Pentru prima dată el a spus că e fiul unui artist cunoscut din România.

Interviul a venit la câteva zile după ce Click! a dezvăluit mai multe picanterii din viaţa sa, cum ar fi: modul în care mama sa, Margarita Valenciano, care s-a iubit cu Ion Dolănescu, a reuşit să-l treacă graniţa şi să-l aducă în ţara sa, cu un paşaport fals. Reporterii publicaţiei au amintit că Dragoş Dolănescu este mai cunoscut în ţara tatălui său, Ion Dolănescu, datorită notorietăţii de care s-a bucurat acesta, dar şi că România este ţara în care s-a născut legenda contelui Dracula. În plus, jurnaliştii din Costa Rica au publicat şi un facsimil din ziarul Click!, cu un articol despre Dolănescu.

Dragoş a fost în România în luna mai pentru trei zile, pentru a participa la două evenimente organizate de Preşedinţia din România, unde s-a întâlnit cu Klaus Iohannis.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net