Dragnea, noi declarații după abrogarea OUG: "Nu știu ce se va întâmpla dacă premierul va fi demis"

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea îl consideră pe Iohannis principalul vinovat pentru continuarea protestelorFoto: Click!
Liviu Dragnea îl consideră pe Iohannis principalul vinovat pentru continuarea protestelorFoto: Click!

Președintele Partidului Social-Democrat, Liviu Dragnea, a fost prezent duminică, 5 februarie, în platoul România Tv, unde a oferit mai multe delcarații cu privire la situația fără precedent din România.

"Oamenii chiar vor să-și păstreze votul și să implementăm acel program de guvernare. Ceea ce m-a pus pe gânduri a fost ce a spus public Călin Popescu Tărceanu referitor la discuția pe care a avut-o cu președintele în care Iohannis s-a hotărât să înceapă un război total cu PSD. E clar că miza președintelui este guvernul dumnealui [...] Dacă aceste informații se confirmă, poate să folosească orice mijloc. Nu știu ce se va întâmpla dacă Grindeanu va fi anchetat și suspendat. Nervozitatea va fi foarte mare", a declarat Dragnea.

Liderul PSD este de părere că președintele Iohannis este responsabil pentru tensiunile iscate între Serviciul Român de Informații și Ministerul de Interne și insistă asupra faptului că nu ar mai trebui să incite la protest.

De asemenea, Dragnea a mai adăugat că Guvernul are în plan proprunerea organizării unui referendum în primăvară în care românilor li se vor pune două întrebări: una cu privire la părerea oamenilor despre familie și cealaltă despre ridicarea imunității parlamentare. "Aceste două întrebări nu sunt de grădiniță (referitor la afirmația președintelui, n.r.), sunt profunde pentru societatea românească."

"Dacă nu vor mai continua protestele, lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Dacă protestele vor cotinua, nu avem de câștigat, e greu de calculat cât pierdem. Noi vrem să ne ducem în continuare activitatea parlamentară și să punem în practică programul de guvernare, cu speranța că și cealaltă parte (președintele, n.r.) înțelege că România are nevoie de calm și că în România au fost alegeri și trebuie respectate", a mai adăugat Liviu Dragnea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net