Dragnea: «Cred că președintele Iohannis nu e fericit cu situația în care s-a ajuns»

După multe ore în care cei mai importanți oameni din PSD s-au întrunit penbtru a lua o decizie cu privire la viitorul premierului Mihai Tudose, CEx, care s-a terminat cu decizia prim-ministrului de a demisiona, președintele poartidului, Liviu Dragnea, a ieșit la declarații.

“A fost o discuţie lungă, serioasă, cu foarte multe lucruri spuse, în care s-a discutat foarte deschis şi, în final, s-a supus la vot propunerea ca primul-ministru să demisioneze. La început, Mihai Tudose a spus că dacă CEx îi va cere să demisioneze, o va face. Mâine la ora 11.00 vom discuta mai multe propuneri de prim-ministru", și-a început Dragnea discursul, după care a acceptat întrebări din partea presei.

Legat de reproșurile care i s-au adus lui Tudose, liderul PSD a afirmat că au fost multe, "nu le pot reproduce pe toate, ar însemna să mai stăm cinci ore. Concluzia generală a fost că nu se mai poate continua aşa, pentru că există o stare conflictuală între partid şi Guvern, dar şi în interiorul Guvernului. Membrii de partid aşteptau să înceapă noul an cu un bilanţ. Au văzut apariţii televizate care nu ar fi trebuit să existe. Genul acesta de declaraţii publice trebuie să fie CEx".

Președintele Klaus Iohannis este nevoit ca, în doar un an, să accepte o a treia propunere de prim-ministru. Legat de asta, Dragnea a spus: «Cred că președintele Iohannis nu e fericit cu situația în care s-a ajuns, dar cred ca va respecta Constituția și va ține cont de o majoritate».

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1