Unde te poţi distra de Halloween în ţară şi în Bucureşti

Doar fricoşii se baricadează în case de Halloween. Cei care vor să “bântuie” prin oraş în cea mai înfricoşătoare noapte a anului au la îndemână zeci de petreceri.

Click! îţi spune unde te poţi distra.

Braşov

Dacă vrei să petreci Halloween-ul alături de contele Dracula, trebuie să ajungi mâine la Castelul Bran. Aici, după ora 19.00, vestitul conte te va ghida prin castel şi tot el va premia cele mai originale costume. Apoi petrecerea se mută într-un cort cu muzică, vin şi filme de groază. Biletele costă între 50 şi 100 de lei.

Cluj

Clujenii sunt aşteptaţi în pădurea Hoia-Baciu să petreacă de Halloween. Aici, vor avea parte mâine de jocurile copilăriei, concurs de costume şi vor viziona filme de groază. Taxa de participare este 10 de lei.

Constanţa

Mâine, începând cu ora 17.00, are loc crosul HelloWeRun. Cursa va avea loc în Centrul Vechi al Constanţei, pe distanța de 2 km. Cele mai amuzante costume vor fi premiate, iar apoi festivitatea va continua cu muzică, ceai și vin fiert. Taxa e 25 de lei.

Timişoara

Timişorenii pot sărbători cea mai înfricoșătoare noapte… în pod. E vorba despre o petrecere în podul fostei Fabrici de Baterii Dura, unde muzica va fi asigurată de mai mulţi DJ de top. Evenimentul are loc azi, de la ora 23.00, iar intrarea e 10 lei pentru cei costumaţi şi 15 lei pentru cei care nu se vor deghiza.

Bucureşti

Cluburile te aşteaptă costumat la cele mai tari petreceri. 

- Balul Ororilor are loc mâine, de la ora 22.00, în TY Event Hall. Atmosfera va fi întreţinută de Viţa de Vie, iar intrarea costă 20 de lei. Cei costumaţi intră gratis.

- În club XS, mâine, e Sexy Halloween Party, cu animatoare incitante. Intrare liberă.

- În Grill Pub, azi, de la ora 22.00, e Karaoke Party. Intrare liberă.

- Bastards Club vine cu Bastards Hallowen Night, azi, de la 22.00. Intrare liberă.

- Halloween Circus - Bankers Night are loc azi la Fratelli, de la ora 23.00. Intrarea e 25 de lei. 

- Masquerade Ball începe azi de la ora 21.30, la Casa Presei, în Sala de Marmură. Intrarea costă 50 de lei.

- În parcul Naţional din Sectorul 2 are loc Festivalul Bunătăţilor Româneşti. De azi până duminică  poţi gusta din cea mai mare plăcintă de dovleac sau cea mai bună dulceaţă de bostan. Intarea e liberă. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Pe 31 octombrie ne vom costuma în personaje de poveste şi vom aprinde felinarele. Însă, până atunci, va trebui să facem rost de dovleci pentru sculptat, decorat şi pictat.

  • machiaj de halloween

    De Halloween, multe persoane se grăbesc să își cumpere fel de fel de costumații și alte accesorii înspăimântătoare. Cu toate acestea, majoritatea uită că fața este una dintre cele mai importante zone care trebuie „costumată”. Iar machiajul este opțiunea cea mai interesantă pentru a face acest lucru.

  • frappula starbucks frappucino

    Lanţul de cafenele Starbucks a lansat un nou sortiment de cappuccino frappe, cu ocazia sărbătorii de Halloween. Numele acestei cafele are o conotaţie obscenă în limba română. Băutura este inspirată din legenda lui Dracula.

  • retete halloween

    Halloween se apropie cu paşi repezi. Mai sunt 4 zile până la cea mai înspăimântătoare petrecere din an. Pe 31 octombrie, milioane de persoane se costumează în cele mai trăsnite personaje, dar organizează şi diferite petreceri de la care nu pot lipsi reţetele speciale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1