Două țări le căutară, ele Oltul vizitară

Ultima actualizare:

    Poliţiştii olteni le-au descoperit în timp record pe cele două femei din Singapore
Poliţiştii olteni le-au descoperit în timp record pe cele două femei din Singapore

Parcă este un scenariu de film poliţist! O tânără din Singapore se îndrăgosteşte, pe o reţea de socializare, de un bărbat din Bucureşti. În 22 ianuarie, dispare de pe faţa pământului, împreună cu mama ei, în drum spre România. Le caută Interpolul, iar poliţiştii le găsesc în judeţul Olt.

Tatăl o caută disperat de 12 zile. Yap Lay Leng (25 ani) şi mama ei, Foo Li Kheng (61 ani), au plecat pe şest, în 22 ianuarie, din Singapore spre Bucureşti, unde tânăra trebuia să întâlnească un bărbat cunoscut pe Internet. Fata scosese ultimul bănuţ din bancă, peste 40.000 de dolari. 

Domnul Foo, tatăl fetei, este taximetrist şi ştia că cele două femei au ieşit în oraş, la un restaurant. Când a văzut că au dispărut şi paşapoartele, a anunţat autorităţile. Aşa a aflat că soţia sa şi fiica lor şi-au cumpărat, conform extraselor lor de cont, bilete de avion spre România, via Frankfurt, scrie ziarul Shin Min Daily News din Singapore. Telefoanele sunt închise, iar cardurile nu au mai fost folosite, aşa că omul le-a pierdut complet urma. Şi-a amintit că, în decembrie, fiica sa i-a spus că i-ar plăcea să vină într-o vacanţă în Europa ca să vadă pentru prima oară în viaţa ei zăpadă. Omul era disperat şi credea că familia sa ar putea fi în România, de aceea a cerut sprijinul autorităţilor din ţara sa.

La rândul său, MAE a anunţat marţi Poliţia Română, iar cele două femei au început să fie căutate şi prin Interpol. La doar câteva ore, cele două femei ”dispărute” se pozează cu şeful de post din comuna Vultureşti, judeţul Olt.

Mama şi fiica erau în localitatea respectivă de zece zile şi locuiau în casa unui tânăr pe care l-au cunoscut pe Internet. Cele două au fost duse de oamenii legii la Postul de Poliţie din Vultureşti, pentru audieri, spune Poliţia Română.

Cele două ar trebui să se îmbarce spre casă în 16 aprilie, potrivit biletelor de avion.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net