Două surori, date dispărute în Ploiești. Fetele nu au mai fost văzute de 4 zile

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

Căutări disperate în Ploiești, după ce două surori au fost date dispărute în urmă cu 4 zile. Adolescentele nu au mai fost văzute de atunci.

Două adolescente au fost date dispărute de familie, în Ploiești. Cele două fete sunt surori și au plecat voluntar de acasă în urmă cu patru zile, au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

Polițiștii au fost anunțați marți seară, 14 iulie, în jurul orei 21:30, de către familie. Aceștia au spus că cele două fete au plecat acasă pe 11 iulie în jurul prânzului și de atunci sunt de negăsit.

Care sunt semnalmentele celor două surori date dispărute

Una dintre fete este Miteluț Andreea-Bianca și are 14 ani. Semnalmente: 1,63 metri înălțime, 55 kg, păr șaten, ochi căprui. La data plecării, minora purta tricou de culoare neagră cu dungă albă pe mânecă, pantalon de trening de culoare neagră având o dungă albă pe lateral și papuci de culoare albastră cu roșu.

Miteluț Andreea-Bianca, 14 ani
Miteluț Andreea-Bianca, 14 ani

De asemenea, nici sora ei de 13 ani, Miteluț Maria-Izabela, nu a mai luat legătura cu familia de pe 11 iulie. Semnalmente: 1,60 metri înălțime, 50 kg, păr blond, ochi albaștri. La data plecării, minora purta tricou de culoare verde, pantaloni scurți tip blug și pantofi sport (teniși) de culoare albastră cu alb.

Miteluț Maria-Izabela, 13 ani
Miteluț Maria-Izabela, 13 ani

Polițiștii IPJ Prahova continuă căutările și la această oră. Persoanele care pot oferi detalii despre persoanele dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net