Două surori care au dispărut în Dunăre, în zona Portului Isaccea, căutate de scafandri

scafandri_tulcea.jpeg

Trupurile celor două fetițe sunt căutate de scafandri
Foto: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

Tragedie fără margini pentru o familie din Tulcea! Două surori, una de 11 și cealaltă de 12 ani, au dispărut în apele Dunării, în zona Portului Isaccea! De luni după-amiază, de când s-a produs nenorocirea, forțele ISU Tulcea și ISU Brăila sunt în alertă.

Alertă maximă de luni după-amiază, de când două fete au dispărut în apele Dunării. De când s-a dat alarma la 112, forțe impresionante de la ISU Tulcea și Brăila fac eforturi să le găsească.

„Din primele verificări a reieşit că minora de 11 ani ar fi alunecat şi a căzut în apă, iar cea de-a doua ar fi intrat după ea pentru a o scoate la mal”, spun poliţiştii. Din nefericire, niciuna nu a mai ieșit la suprafață. Luni, până la lăsarea întunericului, salvatorii nu au găsit nimic, iar căutările au fost oprite peste noapte, scrie adevarul.ro.

Cinci scafandri participă la căutări   

Azi dimineață, structurile din cadrul ISU Tulcea şi ISU Brăila au reluat căutările. ISU Tulcea participă la căutări cu 8 subofiţeri ( 2 scafandri), cu o autospecială de transport scafandri, o ambarcaţiune de căutare salvare (SAR), o barcă pneumatică şi o ambulanţă SMURD, iar ISU Brăila cu 3 subofiţeri (scafandri), cu o autospecială de transport scafandri. La faţa locului se află şi echipaje de la IPJ Tulcea, Poliţia Transporturi şi SVSU Isaccea. La căutări participă şi localnici. 

 

Citește și: 

 

Doi frați români s-au înecat într-un lac din Germania. Copiii au intrat în apă să scoată o minge

Cum s-a înecat Maia în Lacul Herăstrău. Detaliile sunt șocante. Ce povestește mama prietenei martore la tragedie

Loading...
 
 

Citește și

  • Un bărbat s-a înecat în Lacul Morii din București. A fost găsit de scafandri și scos la suprafață, însă în ciuda manevrelor de resuscitare, acesta nu a mai putut fi salvat de medici. Bărbatul vea în jur de 30 de ani și se pare că moartea sa a fost un teribil accident, având în vedere că acesta a căzut în lac și, neștiind să înoate, și-a găsit sfârșitul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1