Două persoane au fost lovite de fulger în judeţul Suceava. Care este starea victimelor

interventie.jpg

interventie
Salvamontiștii au intervenit de urgență după ce două persoane din Suceava au fost lovite de fulger
Sursă foto: ISU Suceava

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Două persoane au fost lovite de fulger în judeţul Suceava, în zona Pasului Ciumârna, iar o echipă Salvamont a intervenit în zonă, alături de pompieri şi jandarmi.

Cele două victime, un bărbat de 48 de ani şi un adolescent de 15 ani, au fost preluate de ambulanţe, cu arsuri, fiind transportate la UPU Suceava, unde ei vor fi reevaluaţi medical.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava a transmis că în zona incidentului, petrecut în comuna Vatra Moldoviţei, au fost direcţionate două echipaje SMURD, unul de prim ajutor (EPA) şi al doilea de terapie intensiva mobila (TIM), precum şi un echipaj SAJ. Deoarece zona este una greu accesibilă, a fost trimisă şi o autoşenilată, dar ulterior nu a mai fost nevoie de intervenţia acesteia. De asemenea, au intervenit echipaje de jandarmi şi salvamontişti.

Potrivit ISU Suceava, este vorba despre un bărbat de 48 de ani, cu arsuri pe picioare, şi un adolescent de 15 ani, cu arsuri pe spate. "Cei doi au fost preluaţi de ambulanţele SMURD TIM şi SAJ şi sunt transportaţi spre UPU Suceava", au precizat reprezentanţii ISU, potrivit News.ro.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul