Două maşini au ars în parcarea sitului Sarmizegetusa Regia din judeţul Hunedoara

Ultima actualizare:

    Două mașini au ars în parcarea sitului de la Sarmizegetusa Regia
Două mașini au ars în parcarea sitului de la Sarmizegetusa Regia

Un incendiu a izbucnit, duminică, la maşina unor turişti aflată în parcarea de la situl Sarmizegetusa Regia din judeţul Hunedoara, iar focul s-a extins cu repeziciune şi la un al doilea autoturism. Pompierii au ajuns cu greu, fiind o zonă de munte, astfel că acele două maşini au fost distruse complet.

"Un incendiu izbucnit la unul dintre autoturismele oprite în parcarea sitului arheologic s-a dezvoltat cu repeziciune şi s-a extins la un alt autovehicul parcat în apropiere. Cetatea dacică este amplasată într-o zonă de munte, echipajele de intervenţie specializate în stingerea incendiilor ale Detaşamentului de pompieri Orăştie parcurgând aproximativ 30 de km până la locul în care se dezvolta arderea. În incendiu au fost distruse în totalitate cele două autoturisme”, transmite ISU Hunedoara.

Jandarmii i-au avertizat pe ceilalţi turişti să îşi mute maşinile."Exista pericolul extinderii incendiului şi la alte autoturisme, însă jandarmii aflaţi în paza obiectivului arheologic i-au avertizat pe turiştii aflaţi în sit, care au reuşit să mute maşinile la timp”, arată ISU Hunedoara. 

Incendiul s-a soldat doar cu pagube materiale, nimeni nefiind rănit sau intoxicat cu fum. Detaşamentul de Pompieri Orăştie a intervenit cu o autospecială de capacitate medie, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă. 

 Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un scurtcircuit la reţeaua electrică a unui autoturism.

image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net