Două dintre victimele lui Huidu aveau maşini de teren. Vezi povestea lor!

Ultima actualizare:

    Maşina lui Şerban Huidu după accidentul îngrozitor.
Maşina lui Şerban Huidu după accidentul îngrozitor.

Cele trei persoane care au murit în urma accidentului provocat de Şerban Huidu erau colegi la o firmă din Braşov, Ioan Garbiş şi Magda Drăghici fiind patronii, iar Ştefan Lungu şoferul. Duminică se îndreptau spre Aeroportul Otopeni pentru a aştepta un client din străinătate.

Lungu Ştefan Balogh (65 de ani) şi Magda Drăghici (54 de ani) au murit la locul accidentului, imediat după impact, iar Ioan Garbiş (57 de ani) a decedat luni dimineaţă la Spitalul Judeţean Braşov, unde a fost adus în stare gravă.

Cei trei lucrau la firma Toledo din Braşov, o societate care activează în domeniul distribuţiei de maşini de legat, înfoliat, maşini de paletizat, maşini de lipit şi materiale consumabile, potrivit Mediafax. Duminică, cei trei se îndreptau, cu maşina firmei, către Aeroportul Otopeni, unde ar fi urmat să aibă o întâlnire cu un client care venea din străinătate.

Adrian Roşca Metaxa, prieten bun cu Ioan Garbiş, a spus că au fost colegi din clasa a V-a până într-a XII-a. „Îmi este foarte greu să vorbesc. Mi-a fost un bun prieten şi coleg. Am fost colegi de bancă din clasa a V-a până într-a XII-a. Am rămas prieteni buni şi după aceea. Mergeam la schi împreună, făceam revelioanele împreună mereu. Era un om deosebit. Nici nu am cuvinte", a spus acesta.

Ioan Garbiş a fost căsătorit timp de zece ani cu Cristina Lapis, preşedintele Asociaţiei "Milioane de Prieteni" şi directoarea Rezervaţiei de urşi de la Zărneşti. Cei doi au divorţat în urmă cu 26 de ani, dar au rămas buni prieteni.

„Era un om introvertit, retras, modest. Nu-i plăcea să iasă în faţă. Ştiu că avea o relaţie cu doamna Drăghici (Magda Drăghici, femeia moartă în accident-n.r.), dar pe ea nu am cunoscut-o personal niciodată. Eu am fost la spital, duminică, ca la un om rănit, pe care am vrut să îl ajut cu ce puteam, pentru că ştiam că nu are familie în Braşov. Are nişte rude, dar în Grecia.

Aveam la mine, în buzunar şi o sticlă de suc pe care voiam să i-o dau. Dar am fost şocată când l-am văzut. Nu ştiam că este în comă. Oricum, după ce l-am văzut în seara aceea am ştiut că nu va supravieţui. Sigur, în suflet mi-a rămas un loc, pentru că am fost căsătoriţi zece ani şi am pornit la drum împreună", a spus Lapis.

Trupul lui Garbiş va fi depus, marţi, după ce va fi ridicat de la Labortorul de Medicină Legală, la Capela Bisericii greceşti "Sfânta Treime" din Braşov, urmând să fie îngropat în cimitirul bisericii.

simeon stalpnicul png

Magda Drăgici era divorţată de mulţi ani şi avea o fiică de 27 de ani care lucrează în Bucureşti. Prietenii o descriu ca pe o femeie plină de viaţă şi sportivă, care iubea drumeţiile, schiul şi înotul.

Magda Drăghici era inginer, ca şi Ioan Garbiş, iar ambii proveneau din familii foarte bune din Braşov. Ea şi-ar fi dorit să fie incinerată după moartea ei.

Ştefan Lungu Balogh era căsătorit şi avea un fiu care locuieşte la Bucureşti. Prietenii au spus despre el că era un om harnic şi puternic, un om de munte, căruia îi plăceau drumeţiile.

Duminică, deşi patronii firmei aveau maşini personale de teren, şoferul a insistat să folosească maşina firmei, o Dacia Logan, căreia îi pusese cauciucuri de iarnă cu câteva zile în urmă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net