Dosarul plăcuțelor anti-PSD va fi clasat. Iată ce zice șeful Poliției Române!

Ultima actualizare:

    Mașina poate circula, dar cu numerele permanente
Mașina poate circula, dar cu numerele permanente

Scandalul numerelor cu iz obscen a inflamat populația, astfel că șeful Poliției Române a decis să facă un pas înapoi. Acesta a transmis într-un comunicat de presă că dosarul plăcuțelor anti-PSD va fi clasat și că șoferul va putea circula pe străzile din România cu numărul de înmatriculare permanent.

Polițiștii s-au făcut de râs. Asta au spus avocații încă de când l-au oprit pe Răzvan Ștefănescu (45 de ani) în trafic și i-au retras plăcuțele cu M..E PSD de pe mașină.

Mai mult, și-au permis să-i suspende permisul și să nu-l lase să circule cu numerele permanente RSD059.

Nu au avut nici o bază legală în spate, iar acest lucru a fost recunoscut chiar de către

șeful IGPR, Ioan Buda.

Acesta a anunțat, astăzi, 3 august, că cei de la Direcția Rutieră care s-au ocupat de caz din punct de vedere juridic vor fi trași la răspundere.

”În conformitate cu ultimele precizări primite pe canalele de cooperare polițienească internațională, Poliția Română va preda autorităților suedeze numerele de înmatriculare personalizate, cu conținut obscen, ridicate la data de 31 iulie 2018, întrucât au fost retrase de către emitent. Cu respectivul autoturism se poate circula numai cu utilizarea numerelor de înmatriculare permanente. Referitor la modul eronat în care Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a realizat argumentarea juridică privind aplicabilitatea, în acest caz, a Convenției de la Viena, din anul 1968, inspectorul general al Poliției Române a dispus deja declanșarea unor verificări, la finalul cărora vor fi luate măsurile legale care se impun și vor fi aduse, de îndată, la cunoștința opiniei publice. În ceea ce privește dosarul penal instrumentat în prezent, în cursul zilei de astăzi, Brigada de Poliție Rutieră din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București va propune unității de parchet competente soluția de clasare a cauzei”, au transmis autoritățile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net