Dosar penal pentru tatăl Cătălinei Ponor. Fost sportiv de performanță, bărbatul a lovit doi polițiști

florin_barbascu.jpg

Florin Bărbascu este fost sportiv de performanță
Foto: Facebook

Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor s-a ales cu dosar penal pentru ultraj după ce a lovit doi polițiști locali. Florin Bărbascu a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind plasat sub control judiciar.

Momente dificile pentru fosta gimnastă medaliată olimpic cu aur, Cătălina Ponor! Tatăl său vitreg, Florin Bărbascu, are probleme mari cu legea. Bărbatul a petrecut 24 de ore în arest, după ce a agresat doi polițiști locali din Constanța.

Totul s-a petrecut sâmbătă, 6 martie. Florin Bărbascu se îndrepta către sala de fitness „Cătălina Ponor Body Fit”, pe care fosta gimnastă a deschis-o în municipiul Constanţa, bărbatul fiind administratorul acestei afaceri, scrie adevarul.ro.

Florin Bărbascu a refuzat să se legitimeze     

Deoarece a intrat cu maşina pe contrasens, fiind o stradă cu sens unic, tată gimanstei a fost urmărit de un echipaj al poliţiei locale. Când a fost oprit de oamenii legii, aceștia i-au cerut să se legitimeze. Pentru că Florin Bărbascu nu s-a conformat și voia să intre în clădirea unde este sala de fitness, polițiștii au încercat să-l imobilizeze. În acel moment, tatăl gimnastei i-a lovit cu pumnul pe cei doi agenţi.

În urma conflictului, poliţiştii au fost transportaţi la spital, ambii necesitând 3 – 4 zile de îngrijiri medicale.

Tatăl Cătălinei Ponor a fost reținut 24 de ore  

Oamenii legii i-au deschis lui Bărbascu dosar penal, pentru infracțiunea de ultraj. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au audiat mai mulți martori, iar ulterior au verificat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă. În urma verificărilor, aceștia au decis să îl rețină pe agresor timp de 24 de ore. Ulterior, însă, pe numele lui Florin Bărbascu s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Cine este Florin Bărbăscu

Florin Bărbascu s-a născut la Bârlad, unde a început să practice rugby-ul la Clubul Rulmentul. La Constanța, tatăl gimnastei Cătălina Ponor a jucat rugby la ITC, Cleopatra, CS Năvodari, RC Farul, iar în ultimii ani a fost component al echipelor de old-boys Rechinii și Farul, scrie gandul.ro.

Citește și: 

În ce şi-a investit banii câştigaţi din competiţii Cătălina Ponor

Cătălina Ponor a împlinit 33 de ani. Ce surpriză romantică i-a făcut viitorul soț: «Ești sufletul acestei familii»

Loading...
 
 

Citește și