Dorm în Gara Câmpina, fac sex în sala de aşteptare, iar copilul de doi ani stă dezvelit în frig!

Ultima actualizare:

    Cei doi părinţi şi copilaşul care se adăpostesc în holul clădiriiFoto: "Adevărul"
Cei doi părinţi şi copilaşul care se adăpostesc în holul clădiriiFoto: "Adevărul"

Vai de ei! Situaţie dramatică în Gara Câmpina, acolo unde un băieţel în vârstă de numai doi ani este târât de părinţii săi prin viscol, ger şi zăpadă, iar autorităţile ridică din umeri. Mama, o femeie de aproximativ 30 de ani din Suceava, e însărcinată în luna a doua, iar tatăl, de vârstă apropiată, este extrem de agresiv.

O familie fără adăpost în plină iarnă! Tatăl, mama şi copilaşul de doi ani locuiesc în sala de aşteptare a Gării Câmpina, unde s-au instalat de la începutul acestui an. Loredana Dragomirescu, casiera de la casa de bilete, a solicitat ajutor la 112, dar a fost mustrată pe motiv că situaţia descrisă nu este o urgenţă. Casiera povesteştecă familia năpăstuită şi-a făcut apariţia după sărbătorile de iarnă. Cei trei vin doar pe timpul nopţii, îşi fac un culcuş lângă automatul de cafea din sala de aşteptare şi rămân până dimineaţa, când fie se urcă în primul tren care soseşte în gară, fie merg pe stradă la cerşit. Angajata CFR susţine că a sesizat autorităţile în legătură cu condiţiile în care este crescut copilul, dar nimeni nu s-a sinchisit. Potrivit casierei, uneori, noaptea, când numărul călătorilor scade, cei doi tineri întreţin relaţii sexuale pe holul din gară, sub o pătură.

“Ei sunt bine mersi sub pătură”


    Casiera Loredana Dragomirescu a sunat degeaba la 112Foto:
Casiera Loredana Dragomirescu a sunat degeaba la 112Foto:

„Am sesizat organul de poliţie, inclusiv am sunat la 112, având în vedere că este vorba despre un copil minor, dar am fost întrebată care este urgenţa. În condiţiile acestea, am renunţat să mai apelez la numărul unic de urgenţă, pentru că riscam să mă amendeze”, povesteşte Loredana Dragomirescu. “Ei stau în gară din 4 ianuarie. În timpul zilei umblă, bântuie  prin trenuri, iar după ora 19.00 se instalează în gară până dimineaţa. Aşază cartoane pe ciment şi se învelesc cu o pilotă, dar copilul este dezvelit. Ei, ca părinţi, stau bine mersi sub pătură, iar copilul e vraişte. Aici este un hol de trecere, care are şi rol de sală de aşteptare. Ei reprezintă şi un focar de infecţie, pentru că usucă hainele copilului peste tot, pe calorifere, pur şi simplu s-au instalat ca la ei acasă. Cel mai tare mă sperie condiţiile în care este crescut acest copil”, încheie casiera CFR.Nu au locuinţăCei doi tineri fug în cazul în care cineva încearcă să stea de vorbă cu ei, dar au recunoscut că nu au unde să locuiască. Pe timpul iernii îşi caută adăpost prin gările de pe Valea Prahovei, dar şi în Bucureşti.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova spun că nu erau la curent cu această poveste şi că, în astfel de situaţii, trebuie apelat numărul de telefon 982. „Vom trimite în Gara Câmpina o echipă pentru a face verificări şi pentru a lua măsuri", anunţă Viorel Călin, directorul DGASPC Prahova.

Citeşte articolul complet şi vezi video pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net