“Dorel” s-a mutat la Bârlad. Ce ispravă a mai făcut muncitorul nepriceput

Ultima actualizare:

    Drumarii au fost nevoiţi să dea din greu la lopată Foto: Facebook / Bogdan Mita
Drumarii au fost nevoiţi să dea din greu la lopată Foto: Facebook / Bogdan Mita

Personajul “Dorel”, devenit celebru pentru boacănele din reclamele la coniac “Unirea, a comis-o la Bârlad (Vaslui). În timp ce drumarii “plombau” o stradă din oraş, şoferul tractorului care transporta asfaltul încins a făcut brusc o manevră nefericită.

Un echipaj de la SC LDP Reiser Bârlad, societatea care se ocupă cu repararea şi asfaltarea străzilor din oraş, a reuşit o adevărată cascadorie pe şosea, în timpul lucrărilor în apropierea gării.

În timp ce drumarii lucrau de zor, şoferul a încercat brusc o manevră, în urma căreia remorca s-a răsturnat pe o parte, iar întreaga încărcătură a ajuns pe şosea, spre disperarea colegilor nevoiţi să dea din nou la lopată.

Lucrătorii au reuşit să redreseze remorca şi să acţioneze rapid la îndepărtarea materialului de pe şosea, astfel încât circulaţia în zonă să nu fie afectate. Societatea LDP Reiser Bârlad, al cărei acţionar unic este Consiliul Local Bârlad, efectuează şi în acest an lucrările de „plombare”, pavare, bordurare şi asfaltare, pentru care s-au alocat de la bugetul local peste 5,2 milioane de lei.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net