“Dorel” s-a mutat la Bârlad. Ce ispravă a mai făcut muncitorul nepriceput

barlad.jpg

Barlad, "Dorel", asfalt
Drumarii au fost nevoiţi să dea din greu la lopată
Foto: Facebook / Bogdan Mita

Personajul “Dorel”, devenit celebru pentru boacănele din reclamele la coniac “Unirea, a comis-o la Bârlad (Vaslui). În timp ce drumarii “plombau” o stradă din oraş, şoferul tractorului care transporta asfaltul încins a făcut brusc o manevră nefericită.

Un echipaj de la SC LDP Reiser Bârlad, societatea care se ocupă cu repararea şi asfaltarea străzilor din oraş, a reuşit o adevărată cascadorie pe şosea, în timpul lucrărilor în apropierea gării.

În timp ce drumarii lucrau de zor, şoferul a încercat brusc o manevră, în urma căreia remorca s-a răsturnat pe o parte, iar întreaga încărcătură a ajuns pe şosea, spre disperarea colegilor nevoiţi să dea din nou la lopată.

Lucrătorii au reuşit să redreseze remorca şi să acţioneze rapid la îndepărtarea materialului de pe şosea, astfel încât circulaţia în zonă să nu fie afectate. Societatea LDP Reiser Bârlad, al cărei acţionar unic este Consiliul Local Bârlad, efectuează şi în acest an lucrările de „plombare”, pavare, bordurare şi asfaltare, pentru care s-au alocat de la bugetul local peste 5,2 milioane de lei.

 

Loading...

Citește și

  • dorel, muncitori, santier

    O nouă ispravă a muncitorului nepriceput, devenit faimos în urma reclamelor la coniacul “Unirea”, difuzate cu mai mulţi ani în urmă. De această dată, “Dorel” a comis-o în situl arheologic de la Buciumi (Sălaj), unde a stricat, cu utilajele, o piesă de pe vremea împăratului roman Marcus Aurelius.