Tatăl Getei Popescu a dus-o pe copilă pe munte la vârsta de trei ani

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Moartea cumplită în avalanșa ucigașă a celor doi copii minunați, Dor Geta Popescu și Erik Gulacsi, este subiect viral pe Internet. Se comentează în fel și chip, de la condoleanțe, la comentarii răutăcioase la adresa lui Ovidiu Popescu, tatăl Getei.

O fotografie mai veche, de peste 10 ani, circulă pe Internet. În poză, este alpinistul Ovidiu Popescu, pe un vârf de munte, cu râpa în spate, dar este echipat de cățărare și are cască, semn că nu este un amator. Chiar alpinistul (acum în vârstă de 54 de ani) a postat fotografia cu pricina, ca un fel de fală.

Ceea ce oripilează pe internauți este faptul că are în spate, nu un rucsac plin de echipament, cu pe Dor Geta Popescu, atunci în vârstă de cel mult trei ani. Fetița îl strânge bine de gât pe tăticul ei curajos, dar ea este cu capul neacoperit, neprotejat, în timp ce în spatele ei este hăul.

Întrebarea care circulă alături de această fotografie veche: acest părinte a pus viața copilului în pericol atunci și acum?

Dor Geta Popescu (13 ani) a murit sâmbătă 22 aprilie, într-o avalanșă produsă în Retezat. Medicii legiști spun că adolescenta a murit imediat, iar salvamontiștii aflați la fața locului spun că fata nu purta cască și s-a lovit de stânci. Nici Erik Gulacsi (13 ani) nu purta cască și a avut același sfârșit tragic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net