Donald Trump Jr e la Giurgiu, la vânătoare de cerbi

Ultima actualizare:

    Donald Trump Jr are 39 de ani și este fiul cel mare al președintelui SUA
Donald Trump Jr are 39 de ani și este fiul cel mare al președintelui SUA

Fiul cel mare al președintelui SUA Donald Trump a venit la vânătoare la Giurgiu, spun surse informate. Moștenitorul imperiului Trump este cunoscut ca un pasionat de pescuit și vânătoare.

Donald Trump Jr (39 ani), fiul presedintelui SUA, a venit în secret în România, scrie stirileprotv.ro. Americanul a ajuns încă de luni (15 mai) în țara noastră, cu un avion privat și se află într-un sat din Giurgiu, la vânătoare de cerbi, spun sursele citate.

Fiul șefului de la Casa Albă este pasionat de pescuit și de vânătoare și postează des fotografii cu trofeele de la partidele la care se duce.

simeon stalpnicul png

De altfel, în urmă cu doi ani, cei doi fii ai lui Trump din prima căsătorie, Donald Junior și Eric, au fost implicați într-un scandal mediatic, după ce s-au fotografiat în Africa alături de trofeele lor, un leopard și un elefant, scrie stirileprotv.ro.


    FOTO:dailynews.com
FOTO:dailynews.com

Donald Trump are o familie numeroasă: cinci copii şi opt nepoţi. Prima sa soţie, Ivana Trump, i-a dăruit trei copii, Donald Jr, Ivanka şi Eric. Toţi trei sunt acum directori executivi ale companiilor Trump. Fiul cel mare, Donald Jr, în vârstă de 39 de ani, este căsătorit şi are cinci copii.

Presa din Cluj scrie că și fiul cel mic a lui Donald Trump se află de marți (16 mai) în România.

simeon stalpnicul png


    FOTO: getty
FOTO: getty

Potrivit Ziarului de Cluj, care citează postul local de televiziune NCN TV, fiul președintelui SUA, Barron Trump, în vârstă de 11 ani, a aterizat marți (16 mai) la Cluj pe Aeroportul Internațional Avram Iancu, în jurul orei 13.15.

Conform sursei citate, Barron Trump ar fi sosit de la Munchen cu o cursă Lufthansa, însoțit de un întreg echipaj de securitate al CIA.

Potrivit unor angajați ai serviciului de transport bagaje, care au asistat la această apariție VIP, Barron Trump s-a îndreptat spre un elicopter special pregătit, și a decolat spre o destinație necunoscută.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net