Dominic Fritz, primarul Timișoarei, s-a căsătorit și urmează să devină tată. Soția lui este diplomat ONU

Ultima actualizare:

    Primarul Dominic Fritz s-a căsătorit la TimișoaraFoto: tion.ro
Primarul Dominic Fritz s-a căsătorit la TimișoaraFoto: tion.ro

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, s-a căsătorit, mireasa fiind diplomatul ONU Lin Yiran. Un document în acest sens a fost publicat de Serviciul de Evidenţă a Populaţiei din Timişoara.

Primarul Timișoarei Dominic Fritz și logodnica sa Lin Yiran și-au spus „Da” la starea civilă, miercuri, 25 august. Cei doi urmează și să devină părinți!

„De astăzi pe degetele acestea sunt inele. M-am căsătorit cu partenera mea Yiran Lin. Sunt norocos şi recunoscător pentru iubirea şi sprijinul ei necondiţionat, şi că şi-a găsit locul, cu mine, la Timişoara”, a scris Dominic Fritz pe Facebook, miercuri seară.


    Cei doi s-au căsătorit la TimișoaraFoto: Arhivă personală
Cei doi s-au căsătorit la TimișoaraFoto: Arhivă personală

Yiran Lin este originară din Republica Chineză. Aceasta are 36 de ani și este ofițer pentru afacerile umanitare, în timp ce Dominic Fritz a împlinit anul acesta 37 de ani. Lin Yiran este însărcinată şi în luna octombrie urmează să nască.

O prezență discretă, soția lui Dominic Fritz a fost alături de primarul Timișoarei în special în seara alegerilor, când l-a însoțit să celebreze rezultatul în Piața Victoriei. Dominic Fritz este primarul Timișoarei de 10 luni, ales cu 49,19% din totalul voturilor exprimate de cetățeni.

Nicolae Robu, atac pe rețelel de socializare

Fostul edil Nicolae Robu, care a publicat documentul căsătoriei de la Serviciul de Evidenţă a Populaţiei din Timişoara, a menţionat că în dreptul lui Dominic Fritz este trecută rezidenţa şi nu domiciliul acestuia şi a afirmat că speră ca de această dată instituţii precum Procuratura sau DNA să se sesizeze legat de faptul că actualul primar nu poate ocupa funcţia deoarece nu are domiciliul în Timişoara, aşa cum cere legea.

„Iată în poza ataşată dovada clară, generată chiar în instituţia numită Primăria Municipiului Timişoara, a faptului că domnul Fritz nu are domiciliul în Timişoara! Presupun că pe cei de la Evidenţa Populaţiei, subordonaţi d-lui Fritz, s-a pus presiune să accepte declaraţia de căsătorie fără a li se prezenta actul cu domiciliul mirelui, pe care îl cere, fără echivoc, legea, pt ca el să nu fie «desecretizat», fiind, cum am tot spus, garantând 100%, în Germania!-, ci să scrie în acea rubrică, PE FALS, cum a făcut dl Fritz la alegeri, adresa sa de locuire temporară în Timişoara. Remarcăm că pentru mireasă este scris corect, aşa cum cere legea, oraşul de domiciliu şi ţara. Oraşul de domiciliu, nu de rezidenţă, punctez, domiciliul şi rezidenţa fiind noţiuni juridice total diferite!”, a scris Nicolae Robu, pe Facebook.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net