Dolj: Scandal cu împușcături între braconieri şi paznici de vânătoare: ”Bă, te împuşc! Bă, vă omor pe toţi!“

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Scandal cu arme, bate și lopeți între un brup de braconieri și paznicii unui fond de vânătoare din comuna doljeană Teasc. În urma conflcitului, doi oameni au ajuns la spital: unul cu diverse leziuni, altul împuşcat în abdomen.

Incidentul a avut loc în noaptea de 17/18 noiembrie, pe un fond de vânătoare situat în extravilanul localităţii Teasc, scrie adevarul.ro. Șase paznici aflați în timpul serviciului au depistat un grup de braconieri, mulţi dintre ei aceștia fiind înarmaţi cu lopeţi şi bâte. Inițial, cele două grupuri au început să discute, însă totul a degenerat în momentul în care unul dintre braconieri l-a atacat pe paznicul care îi cerea explicaţii. ”Nu ştii cine sunt eu?”, se aude clar pe o filmare cum spune unul dintre braconieri, în timp ce îl lovea pe paznic cu pumnii şi picioarele. 

Braconier: ”Bă, vă omor pe toți!”    

Conflictul a izbucnit după ce paznicii le-au cerut braconierilor câinele de vânătoare cu care veniseră la faţa locului. Spiritele s-au încins, iar pe filmare se mai aud doar ţipete şi ameninţări. „Bă, te omor... Bă, vă omor pe toti... Înapoi...Dă câinele... Înapoi... ", apoi urmează şi focul de armă.

Scena a continuat, la un moment dat auzindu-se cum unul dintre braconieri le cere paznicilor să plece de la faţa locului şi să nu sune la poliţie. Poliţiştii au fost, însă, sunaţi, iar cel care a sesizat a fost un tânăr de 23 de ani care, din primele informaţii, ar fi fost şi cel care a folosit arma pe care o avea în dotare.

Un paznic și un braconier au fost răniți    

În urma conflictului, un barbat de 45 de ani, paznic de vânătoare, a fost rănit și transportat la spital de catre un echipaj SMURD, conştient şi cooperant. Politiștii au fost sesizaţi şi despre faptul că la unitatea primiri urgenţe a unui spital din Craiova s-a prezentat un bărbat de 35 de ani, în vederea acordării de îngrijiri medicale pentru o plagă împuşcată. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că, în timpul conflictului, paznicul de vânătoare ar fi tras două focuri de avertisment în aer şi unul către bărbatul de 35 de ani cu arma utilitară de pază deţinută ca armă de serviciu de către acesta. 

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru braconaj cinegetic şi ultraj, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt. De asemenea, a fost ridicată și arma cu care s-a tras. 

Mai citește și: 

Un bărbat și-a împușcat mortal prietenul la vânătoare, în Maramureș. Cum s-a întâmplat tragedia

Un băiat de 16 ani a murit după ce a fost împușcat la vânătoare de fratele lui

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net