Doliu în lumea modei! Fostul manechin Dana Bălcăcean a murit

Ultima actualizare:

    Dana Bălcăcean Foto: ProTV
Dana Bălcăcean Foto: ProTV

Fostul model de la ”Casa Perla” Dana Bălcăcean s-a stins din viață azi-noapte, la spital, din cauza unor afecțiuni hepatice. Ea se afla de mai multă vreme în comă, conform Antena 3.

În vârstă de 40 de ani, Dana s-a măritat în 2006 cu milionarul Cosmin Bălcăcean, nunta lor făcând senzație la vremea respectivă. Mariajul lor n-a rezistat însă, iar divorțul dintre ei a fost amplu mediatizat de presă. Dana și-a acuzat fostul soț că ar fi plănuit să o omoare, conform Antena 3.

Cine a fost Dana Bălcăcean

Fost model la Casa Perla, Dana Bălcăcean a fost conciderată drept una dintre cele mai frumoase femei din high life-ul Capitalei.  A fost, de asemenea, administrator al unei firme care se ocupă de organizarea de evenimente. Dana a apărut de două ori pe coperta Grand’Or, cea mai citită revista de lux din România.

Divorţ cu scandal

Dana şi Cosmin au divorţat în anul 2012
Dana şi Cosmin au divorţat în anul 2012

Cel mai spectaculos divorţ din România a fost cel al milionarilor Cosmin şi Dana Bălcăcean. Cuplul s-a destrămat din senin, în 2012, când totul părea că merge perfect. Motivul: un alt bărbat. Doamna Bălcăcean şi-a părăsit soţul tânăr şi bogat pentru un afacerist mediocru, de 49 de ani, poreclit „Cap de Shrek”, conform enational.ro.

Dana şi Cosmin Bălcăcean s-au cunoscut în urmă cu 10  ani, întâlnirea lor fiind „coup de foudre” – dragoste la prima vedere. S-au căsătorit în septembrie 2006, nunta lor fiind, de departe, cea mai frumoasă şi mai extravagantă din România, la acea vreme. Peste 400 de invitaţi la Palatul Bragadiru. Tot high-life-ul Bucureştilor, plus invitaţi din Franţa, Elveţia, Spania, Statele Unite ale Americii au luat parte la o petrecere care a costat peste un milion de euro.  A urmat o lună de miere că în basme, în Hong Kong, Singapore şi Maldive. Dana nu se mai dădea jos din avioanele private şi avea elicopter de lux la scară, pe post de taxi.

Cunoscut afacerist, Cosmin Bălcăcean deţine o avere impresionantă pe care a realizat-o datorită unor tranzacţii imobiliare, fiind o figură respectată, ba chiar invidiată în cercurile înalte bucureştene. La nunta din septembrie 2006, i-a oferit miresei sale, Dana, un inel cu diamant de un milion de euro, mai scrie sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net