Doi tineri sunt anchetați penal după ce au vrut să se înscrie la Facultatea de Drept cu diplome false de Bac

Ultima actualizare:

    Doi tineri au vrut să se înscrie la facultate cu diplome falseFoto: Shutterstock
Doi tineri au vrut să se înscrie la facultate cu diplome falseFoto: Shutterstock

Două persoane din județul Botoșani sunt anchetate penal după ce au încercat să se înscrie la Facultatea de Drept din Suceava cu diplome false de Bacalaureat.

O tânără de 24 de ani și un bărbat de 30 au probleme cu legea după ce diplomele pe care le-au depus la dosarul de admitere “au ridicat suspiciuni rezonabile de fals”.

Miercuri, în jurul orei 14.30, reprezentanţi ai Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative de la Universitatea “Ştefan cel Mare” din Suceava au depus o sesizare la Biroul Universitar  din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, cu privire la faptul ca două dintre diplomele de Bacalaureat depuse de doi candidaţi la dosarele de admitere ridică suspiciuni rezonabile de fals.  

Informaţia a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu. Diplomele au fost depuse de un tânăr de 30 de ani şi de o tânără de 24 de ani, amândoi din Botoşani. „S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată si uz de fals, fapte prevăzute si pedepsite de art. 322 si 323 din Codul Penal, cercetările fiind continuate de catre poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava sub coordonarea unităţii de parchet", a declarat Ionuţ Epureanu pentru Adevărul.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net