Doi tineri nevaccinați au murit de Covid-19. Medicul Simin Aysel Florescu: ”Au circulat peste tot, au fost la mare”

Ultima actualizare:

    Doi pacienți tineri, aflați la ATI, la Spitalul ”Victor Babeș”, au murit infectați cu coronavirusFoto: ROVaccinare
Doi pacienți tineri, aflați la ATI, la Spitalul ”Victor Babeș”, au murit infectați cu coronavirusFoto: ROVaccinare

Valul 4 pandemic a venit peste noi mai devreme decât au preconizat, inițial, specialiștii. Astfel că astăzi, 15 septembrie, s-au înregistrat deja 4.004 cazuri. Medicul Simin Aysel Florescu, de la Spitalul “Victor Babeș”, din București, atrage atenția că doi tineri nevaccinați au murit de Covid-19. ”Au circulat peste tot, au fost la mare”, a spus managerul clincii de boli infecțioase.

Erau tineri, fără boli cronice, dar au fost răpuși de coronavirus. Au venit la spital după zece zile de debutul bolii, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru ei. Erau deja în stare gravă. Nu se vaccinaseră, dar nici nu au evitat ieșirile estivale.

”Trei pacienți cu vârste de 30 și un pic de ani, în terapie intensivă, în ultimele două  săptămâni, fără factori de risc și comorbidități, alături de alții de 50 și un pic, 70 și un pic. La doi din cei de 30 de ani lupta noastră a fost în van. Au venit la 10 zile de la debutul Covid, direct cu insuficiență respiratorie. Au primit tot ce există în materie de tratament și suport vital. Nu i-am putut întoarce, spre disperarea noastră și a familiilor lor. Au circulat peste tot, au fost la mare, au venit în contact cu o grămadă de lume. Și da, toți erau nevaccinați”, povestește medicul Simin Aysel Florescu, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale “Victor Babeș”, din București.


     Medicul Simin Aysel Florescu spune că vaccinarea este singura soluție care ne scapă de formele grave ale bolii
Medicul Simin Aysel Florescu spune că vaccinarea este singura soluție care ne scapă de formele grave ale bolii

Cu o experiență de peste 20 ani în tratarea bolilor infecțioase și epidemiologice, acesta avertizeză că tulpina Delta determină cazuri mai severe, dar că poate fi prevenită cu ajutorul vaccinului.

Medicul Simin Aysel Florescu: ”Nu vrem să vă vedem bolnavi, mai bine ne înjurați sănătoși”

”Vaccinații nu fac deloc boala sau fac forme ușoare, în nici un caz de terapie intensivă. Știu că acum va urma un val de înjurături și amenințări. Mai bine astea decât un val pandemic, dar nu merge așa. Zic să vă vaccinați. Să vă mențineți sănătatea. Nu vrem să vă vedem bolnavi, mai bine ne înjurați sănătoși. Așa am ajuns să reacționăm, doctorii ăștia care omoară oameni și mint pentru bigfarma, și alte enormități din astea”, a mai transmis Simin Aysel Florescu.

Citește și: 

Aproape 3.000 de variante ale coronaviruslui determină îngrijorare, la nivel național. Care dintre acestea pune cele mai multe probleme

6 mituri despre vaccinul anti-COVID, demontate de CDC. Află dacă-ți poate modifica ADN-ul, ți se implantează cip sau poți deveni magnetic

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net