Doi soți din Argeș au murit după ce au luat micul dejun. Ce au mâncat aceștia

politia_nu_treceti.jpg

Foto: Arhivă
Citeste tot despre: 

Doi soți pensionari din localitatea argeșeană Bârlea au murit la scurt timp după ce au mâncat micul dejun. Cel mai probabil, femeia a confundat sticla de ulei cu cea de insecticid și l-a folosit la salata pe care au consumat-o împreună.

Cei doi pensionari se treziseră dis de dimineață. Femeia a mers să-și scoale și fiul, pentru a pleca la muncă, apoi s-a apucat să pregătească micul dejun. Când a fost gata, aceasta și-a chemat soțul și au mâncat, scrie ziaruldearges.ro.

La scurt timp, Sebastian (73 ani) și Florica (61 ani) au acuzat stări de rău. Cei doi s-au plans de dureri abdominale și stări de vomă. Familia nu a chemat ambulanța, ci a mers la farmacie să cumpere medicamente adecvate. Însă, când au revenit acasă, i-au găsit pe cei doi morți.

Din primele cercetări, polițiștii suspectează că cei doi argeșeni ar fi ingerat o substanță toxică. Mai exact, femeia ar fi confundat uleiul cu o substanţă toxică şi ar fi pus-o în salata pe care au consumat-o la micul dejun. În bucătăria casei, poliţiştii au găsit lângă sticla de ulei un recipent cu insecticid.

Trupurile celor doi au fost transportate la medicina legală în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzelor morţii. Cercetările continuă.

 

Citește și: 

UPDATE Au murit doi dintre cei trei copii din Braşov, intoxicaţi cu o substanţă insecticdă

Copiii de un an și jumătate și trei ani care ar fi murit de la struguri inhalaseră de fapt otravă de șoareci

Loading...
 
 

Citește și

  • Trei fetiţe de 3, 8, respectiv 11 ani, dintr-o comună ieşeană, s-au intoxicat după ce au fost spălate pe cap de către bunici cu o soluţie toxică. Cazul pare tras la indigo cu cel din localitatea braşoveană Ungra, care, din păcate, s-a încheiat tragic.

  • alimente toxice periculoase margarina sanatate

    Atenție la ce puneți pe masă! Multe dintre alimentele pe care le găsim pe rafturile magazinelor sunt pline de substanțe chimice, adică de E-uri, despre care se știe că sunt nocive pentru organism. Potrivit specialiștilor, produsele cu cele mai multe toxine, care ar fi bine să fie evitate, sunt margarina, guma de mestecat, unele băuturi racoritoare și unele dulcețuri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1