Doi pompieri, suspectaţi de proxenetism, racolau prostituate din licee

CLIIMA20100427_0015_1.jpg

La faţa locului s-au deplasat echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad

Şase persoane, între care doi pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, au fost ridicate, joi, în urma unor percheziţii, fiind suspectate că racolau fete cu vârste între 13 şi 17 ani, eleve de liceu, cu care întreţineau relaţii sexuale şi le obligau să se prostitueze.

"În urma verificărilor s-a stabilit că suspecţii au întreţinut relaţii sexuale cu cele 15 minore, care au vârste cuprinse între 13 şi 17 ani şi sunt eleve la liceele din Caracal. Tinerele au fost filmate, apoi şantajate că dacă nu vor întreţine relaţii sexuale şi cu alţi bărbaţi vor posta filmuleţele pe internet", a declarat procurorul-şef al DIICOT Craiova, Adrian Glugă.

Anchetatorii spun că suspecţii solicitau de la clienţii tinerelor sume cuprinse între 100 şi 300 de lei pentru un act sexual, iar din această sumă fetele beneficiau doar de 10 lei, bani pentru taxi, informează Mediafax.

În urma percheziţiilor, anchetatorii au ridicat calculatoare şi dispozitive pe care erau stocate filmuleţele cu minorele.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1