Doi poliţişti au ajuns la spital după ce au fost răniţi de ţiganii din Sinteşti

Ultima actualizare:

UPDATE: IPJ Ilfov precizează, într-un comunicat, că 7 persoane au fost conduse la audieri după scandal, confrom Realitatea TV

"Astăzi, în jurul orei 09.30, polițiștii de investigare a fraudelor Ilfov împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Ilfov au procedat la oprireau unui autocamion încărcat cu deșeuri de cupru. Conducătorul autocamionului a fost condus la audieri, unde au fost de asemenea verificate documentele de proveniență ale mărfii.

În timpul audierii conducătorului auto, în jurul orei 11.00, celălalt ocupant al autocamionului a trecut la volan, în încercarea de a fugi. În urmărirea autocamionului, pe raza localității Sintești, jandarmii au tras mai multe focuri de armă către anvelope pentru oprirea autocamionului. În acel moment, au ieșit din curți mai mulți cetățeni din localitatea Sintești, având asupra lor obiecte contondente. În urma altercației, au suferit răni superficiale un polițist și un jandarm, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

La fața locului s-au deplasat pentru restabilirea ordinii și liniștii publice 10 echipaje de poliție și jandarmi, sub directa coordonare a echipei manageriale a I.P.J. Ilfov. Au fost conduse la Postul de Poliție Vidra pentru audieri 7 persoane, care în prezent sunt cercetate pentru ultraj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov", precizează comunicatul.

Poliţiştii au fost luaţi la bătaie de mai mulţi localnici când încercau să oprească un camion care transporta fier vechi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net